EDITORIAL: Cecilie Lassen + Silas Bjerregaard. Creative Couple.


Hun er en anerkendt balletdanser, model, et stilikon, skuespillerinde, smagsdommer, TV-vært – og alt kreativt derimellem. Han er musiker, forsanger i Turboweekend og en fremtrædende booker af andre musikalske talenter. Sammen danner de et kreativt par, som har skabt kærlighedens kunst, lige siden de mødtes på en blind date for år tilbage. I dag bor de med deres søn på Vesterbro, København – epicentret for cool cats og kreative. Vi mødte Cecilie og Silas en solskinsdag i deres smukke baghave til en snak, der endte med at blive nostalgisk over sommersæsonen, og hvad de varme solstråler gør ved os.

Hvad nyder I mest ved sommeren?
Cecilie: Lyse nætter og ikke at skulle pakke min søn ind i lag og flyverdragter. Letheden ved det hele. At skrue ned for at tune ind på, hvad der er vigtigst. En gave af tid, da dagene synes længere, og energiniveauet stiger.

Jeres sommerplaner?
Barcelona, Ibiza og familiehytten i Heather Hills.

Hvordan tilbringer I bedst sommeren i byen?
Cecilie: Vi tager på legepladser med børnebassiner og på strandture, griller i gården eller på vores altan, med venner og naboer. København er en fantastisk by om sommeren. Der er så meget at lave for alle aldre og der er nem adgang til en kold kanaldukkert overalt.
Silas: Og man kan cykle overalt, hvilket bare gør byen så tilgængelig og livlig.
Det bedste ved den danske sommer?
Cecilie: Jordbær, nye kartofler, koldskål, de lyse nætter, havvandet, naturens skiftende farver. De gule rapsmarker mod den blå himmel og de grønne bøgetræer.

Jeres bedste sommerbarndomsminde?
Cecilie: Slumrer på stranden under en parasol, med mit hoved på min mors bløde pudemave, lytter til bølgerne, folks stemmer i det fjerne og lyden af måger, der cirkler... Hun lægger et håndklæde over mig, og jeg døser hen...
Silas: Tager dynen med ud på græsplænen i vores sommerhytte med en walkman på, og en masse kassetter og en fantasybog.

Hvilke lyde forbinder I med sommer?
Cecilie: Ovenstående... og "Studenterkørsel" i juni. Solsorter, der kvidrer gennem nætterne og summende bier hele dagen.
Silas: Nogen der råber “Hvad’ så Roskildeeeeee?!”.

Hvilke dufte forbinder I med sommer?
Cecilie: Duften af saltet, solvarm hud og solcreme – en total favorit – jeg ville ønske det kom som en duft til sengetøj.
Silas: Nyslået græs og myggespray.

Hvilken smag forbinder I med sommer?
Cecilie:
Jordbær, kartofler, friske ærter, BBQ, fisk og skaldyr, gammeldaws isvaffel, Aperol, rygeost og koldskål.
Silas: Alle fine valg 😊

Din go-to sommerforkælelse?
Cecilie:
Vin ved middagstid eller en lusket gammeldaws-isvaffel om eftermiddagen.
Silas: Kold hyldeblomstsaft og snobrød med nutella.

Yndlingsferiested?
Cecilie:
Barcelona ser ud til at være vores ting... Vi har været der meget de sidste 9 år... Men jeg savner Italien. Hvis vi skal tage på ferie herhjemme, er Bornholm klart den bedste DK-sommer for mig!
Silas: Mine forældre har for nyligt anskaffet en rigtig fin sommerhytte på det nordlige Sjælland, hvor vi allerede har været et par forlængede weekender denne sommer.

Beskriv din sommergarderobe?
Cecilie:
Løs, skæv, praktisk, frustreret. Jeg kæmper. Jeg kan lide lag-på-lag, jeg kan lide oversize trøjer og frakker, og jeg kan ikke lide at vise for meget hud... Så når temperaturen når mere end 20 grader celsius, får min modesans en reel udfordring.
Silas: Shorts og en T-shirt, hver dag. Nogle gange skifter jeg endda T-shirten.Jeres soundtrack til sommeren?
Jeg Kommer (Daimi)
Madness (Prince Buster)
The Beat Goes On (Buddy Rich)
The Boy From West Bronx (Future 3)
Santé (Stromae)
Multi Love (Unknown Mortal Orchestra)
Always In My Heart (Elias Rahbani)
6 Hjerter (Bisse)
Marble House (The Knife)
Void (Mantua)
Let It Happen (Tame Impala)
Søgte Mit Indre (Sanne Salomonsen)