Om Minimum

Om Minimum

Hvad der startede som en enkelt butik i Aarhus i 1997 har i dag udviklet sig til et internationalt modebrand. Minimum er resultatet af vores passion for at designe tøj, som både er tilgængeligt og fashionabelt med øje for detaljer, kvalitet og pasform.

Vi stræber efter altid at have et internationalt udsyn og konstant sætte barren højere, samtidig med at vores fødder er solidt plantet på jorden i vores hjemby Aarhus. Nogen kalder Aarhus for verdens største landsby. Vi kalder det blot for hjem. På vores rummelige og industrielle hovedkontor på havnen er vi i dag 50+ mennesker på en fælles mission: vi vil skabe et sundt arbejdsmiljø, designe kvalitetsprodukter og gro vores virksomhed.

 

Minimum blander vores nordiske arv med en minimalistisk tilgang til design. Vores magi sker i krydsilden lige inden nichetrends bliver kommercielle - vi følger subkulturer og lader os inspirere af dem til vores design, inden det bliver mainstream.

Vores kollektioner er karakteriseret af at være fashionable til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. vi følger tendenserne uden at give slip på vores Minimum-DNA, som altid har fokus på rene linjer og en ukompliceret tilgang til design.