EDITORIAL: RASMUS JORDT. CAFÉEJER. AOIFE COFFEE. CAFÉEN VED HAVNEN.


Vi præsenterer Aoife Coffee, en kaffeelskers paradis beliggende ved havnen i Ebeltoft. Følg med, når ejeren af kaffebaren og risteriet, Rasmus Jordt, deler sin historie med os.

Fortæl os om, hvem du er og personalet på Aoife Coffee café.
Jeg er ejer af Aoife Coffee. Vi er et dedikeret team af baristaer, som altid forsøger at udmærke sig i service og præsentere den bedste kaffe.

Hvordan fik du idéen til at åbne caféen?
Jeg startede kaffebaren som en del af det, der skulle være en kaffeskole for pro-baristaer og håbefulde kaffeprofessionelle. Desværre var vi ikke i stand til at starte op som en fuld skole, så vi arbejder på det trin for trin, begyndende med kaffebaren og rådgivning.

Hvilke mindeværdige øjeblikke har du fået fra at drive caféen?
Nogle af de øjeblikke, der altid dukker op, er måden vores gæster lyser op, når de indser, at de også kan tage deres hunde med. At dele vores nørdethed og give gæsten en "aha-oplevelse". Og især at se hvordan det yngre segment af Ebeltoft begynder at bruge og også inspirere os i kaffebaren.

I dine øjne. Hvad er så unikt ved Djursland?
Djursland har på mange måder været et first mover-fællesskab de seneste år, der har udvidet og skabt et højt niveau af mangfoldighed og viden på området. Der findes nørder af alle slags, der gør deres ting fordelt over hele Djursland. Dette findes normalt kun i storbyer med højt tempo.

SHOP THE LOOKS