EDITORIAL: ROYA. LINE & SEBASTIAN, MUSICIANS. AARHUS, DENMARK.


I vores næste Editorial har vi fundet vej til danske musikscene og præsenterer jer for et band, hvis stemningsfulde musik har sat tonen for sommeren på Minimum-kontoret: Roya. Med benene solidt plantet i den danske muld har pop-duoen, bestående af Line og Sebastian, skabt sig en unik lyd, der strækker sig langt ud over deres jyske rødder.

I løbet af det seneste år er Royas bemærkelsesværdige talent blevet anerkendt på Skanderborg Festival (SmukFest), en af Danmarks fornemste musikfestivaler, hvor de sikrede sig den eftertragtede Live Camp-pris. Denne præstation understreger deres evne til at fange publikums opmærksomhed, ikke kun gennem deres musik, men i høj grad også igennem deres fængende liveoptrædener.

Med singler som ”Kinda Sad” og "Feel Something" leverer Roya stemningsfulde mesterværker, der efterlader os sultne efter mere. Singlen 'Feel Something' blev endda kåret til "Lyden af Sommer" på den danske radiostation P3.

Dette efterår vil Roya turnere i Danmark med deres allerførste headliner koncerter, så hvis du befinder dig i nærheden, kan vi varmt anbefale en live musikoplevelse udover det sædvanlige med Line og Sebastian fra Roya.

Den dynamiske duo er i fuld gang med at sætte deres præg på den danske musikscene, ét track ad gangen, og vi kan ikke vente med at følge med på deres rejse.

SHOP THE LOOKS