EDITORIAL: CAPO. FOOD & WINE BAR. AARHUS, DENMARK.


Som stolte århusianere ønsker vi at anbefale det bedste af det bedste fra vores hjemby Aarhus og ikke blot ved at gå en tur ned ad Strøget.

Her præsenterer vi Capo, en sand gastronomisk perle i Ny Munkegade, der inviterer dig på en intim spiseoplevelse præget af hygge og charme. Inspireret af de dogmefrie køkkener og den afslappede stemning i det nordøstlige Paris, åbnede mad- og vinbaren i april 2022 med ønsket om at bringe noget anderledes til den kulinariske scene i Aarhus.

Menuen er kunstnerisk komponeret med retter, der blander traditionelle og moderne smagsnuancer, og med et imponerende vinkort byder Capo på uforglemmelige smagsoplevelser og nærhed iblandt gæsterne.

På lidt over et år har Capo-konceptet vist sig at være en succes. Det er her, lokale og besøgende kommer hinanden ved, hvor historier deles, og hvor Aarhus' hjerteslag finder sin rytme.

Hyllet af kritikere og beundret af gæster er det en kulinarisk oase, der har indskrevet sit navn på Aarhus' pulserende scene. Capo har modtaget en 5-stjernet ros fra Århus Stiftstidende og er blevet nomineret til "Årets Bar 2023" af Danske Madanmeldere.

Capo er ikke blot en vin-og madbar, men et ægte mikrokosmos af Aarhus' sjæl.

Hvis du nogensinde befinder dig i vores hjemby Aarhus, så bevæg dig lidt væk fra hovedgaden og besøg Capo på Ny Munkegade - det er bestemt et besøg værd.

SHOP THE LOOKS