googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

jakker til damer

tilpas udvalg

indlæser...

dame jakker fra minimum

en jakke er en uundværlig del af enhver garderobe - om det er den varmere slags til danmarks omskiftelige vejr eller om det er en lettere dame jakke såsom en bomber jakke, denim jakke eller en læderjakke til de køligere sommeraftner, så indeholder vores kollektion en dame jakke til enhver anledning og årstid. den rigtige dame jakke er ikke blot praktisk, men kan være med til at skabe en helhed i dit outfit, hvad enten du ønsker et larmende outfit med klare farver og spraglede mønstre, eller et mere chilled down outfit med minimalistiske og feminine detaljer. sørg for, at du har styr på at have den helt rigtige model til lejligheden hængende i garderoben, så du undgår den næste tøjkrise inden for overtøj.

mere end blot til at holde på varmen

det siger natuligvis jeg selv, at en jakke er et stykke overtøj, som skal sørge for, at du bedre kan holde kulden ude i de forskellige årstider. men dernæst er det jo altså ikke det eneste en god dame jakke skal kunne bruges til. det er mindst ligeså væsentligt, at den ser lækker og cool ud, og dermed kan styles som en del af dit outfit. en flot og cool dame jakke kan meget let være med til at pifte et outfit op. dette gælder især i de mørke og kolde tider om efteråret og vinteren, hvor vi ikke kan undvære overtøjet. her er det næsten det eneste man ser af dit outfit, når du bevæger dig rundt udenfor, og derfor er det også essentielt, at den skal være flot og dermed indgå som en væsentlig del af dine vinterlige outfit. af samme årsag er det næsten et must at have flere forskellige typer af dame jakker hængende i overtøjsgarderoben, så du ikke har det samme "outfit" på hver gang du skal ud. 

vores udvalg af dame jakker

på baggrund af ovenstående har vi her på kategorisiden samlet et godt udvalg af dame jakker, så der er noget for enhver smag og en model til enver årstid og lejlighed. hos minimum mener vi bestemt ikke, at man nogensinde må gå ned på et godt udvalg i garderoben, og dermed bestemt heller ikke hvad angår overtøjs garderoben. tag derfor et kig på vores udvalg, og så håber vi, at du finder en eller flere modeller, der falder lige i din personlige stil og smag. rigtig god fornøjelse.