googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

bluser til damer

tilpas udvalg

indlæser...

dame bluser fra minimum

blusen er en vigtig og uundværlig del af din garderobe og du kan bruge blusen som et dagligdags item eller til festlige lejligheder. minimum tilbyder en række dame bluser, der er udvalgt til sæsonens store trends, og hvor tidens helt store farver og prints vil pryde de enkelte looks. du finder også de stilrene og simple overdele som sæson efter sæson hitter i klædeskabet. især disse modeller danner fundament for en god og solid basis garderobe. det er ikke til at komme uden om, at enhver dame har et behov for at eje en vis mængde bluser, og da dame bluser kan syles både til bukser, jeans, nederdele eller udover en kjole, så siger det også sig selv, at der er brug for et godt udvalg hjemme i skabet.

dame bluser til enhver smag

ønsker du at gå på opdagelse i vores brede udvalg af dame bluser, kan du finde alt fra feminine blomster- og dyreprint til elegante striber, kække tern og festlig prikkede bluser. om du er til elegante frynser eller den klassiske slå-om funktion, har vores dame bluser fra minimum noget til enhver smag. du finder ligeledes et stort udvalg af langærmede trøjer til de køligere dage samt midi- og kortærmede dame bluser til varmere anledninger – og om du foretrækker den høje rullekraver eller den klassiske model med et kækt snit, så har vi her hos minimum samlet et udvalg af dame bluser, så der er noget for enhver smag.

fyld garderoben op med minimum

uanset om du mangler en kjole, et par jeans, en nederdele, et par skjorter eller hvad du end måtte fristes af, så har minimum skabt et solidt udvalg – ikke blot af dame bluser, men af mange forskellige typer items, så du nemt og bekvemt kan fylde hele klædeskabet op med alle vores fede styles.

dame bluser med mange stylingsmuligheder

der findes et hav af forskellige versioner af dame bluser, og dermed er det også et item, som kan styles på flere forskellige måder. på denne måde kan du let skabe det udtryk, som du ønsker din stil skal have. de forskellige dame bluser kan bæres blot som de er, eller man kan bruge den som en base under eksempelvis en skjorte eller en knit.