googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
vinter kollektionen 2018
x

 

vinter kollektionen 2018

 
vi nærmer os en tid hvor man kan mærke, at kulden bider i kinderne. efter en sommer med lyse nætter, trækker man sig mere indendørs og valget af påklædning ændres også.

for at sætte lidt kulør på hverdagen har vi designet en kollektion med fokus på eksklusivitet og spændende kombinationer for at give din vinter et twist.

vinterkollektionen rummer styles som kan sammensættes på utallige måder for at give dit outfit kant og personlighed. vi har i kollektionen haft fokus på velour, mørke nuancer og flatterende silhuetter, som, vi mener, skaber det ideelle udtryk for dig – om du så skal klædes på mandag morgen eller til årets fest.
 
 

hverdagslooks


vores vinterkollektion har mange forskellige styles til hverdagsbrug. et par gode eksempler er vores vinja kjole og vores hirsholm turtleneck, der begge er mere casual i deres udtryk. denne type styles sørger for, at du har det rigtige look til hverdag – om det så er på arbejdet, på daten eller noget helt tredje.


 
to cool looks til afslappende aften på café. ham: hirsholm turtleneck. hende: vinja kjole og tara blazer. 
 


party sparkle


vi har selvfølgelig ikke forladt de klassiske styles. men vi har dog givet dem et glitrende touch. dette ses tydeligt i kollektionen, hvor vi blandt andet har brugt materialer som lurex og velour. vores gunda kjole er et perfekt eksempel på dette – en kjole, der passer perfekt til nytår. på herresiden har vi også givet de klassiske habitter et frisk pust, så de er perfekte til både hverdag og fest.

 
 
venstre: gunda kjolen er ren eksklusivitet - her med joseffa leggings under. højre: vores hirsholm turtleneck i et fedt, afslappet look.
 


nytænkende konstruktion


vores klassikere og den rigtige pasform har altid gået hånd i hånd. vi har bygget videre på disse, men også inkluderet nye, spændendende styles. eksempelvis er vores wibeke skjorte og zazia bukser et fedt sæt, som på den ene side har et afslappende fit, men på den anden side er super eksklusivt grundet dens stribede mønster og lækre stof. dette gør looket fedt til både de sjove byture og til et enkelt glas vin med veninderne.


 
klar til fest i vores wibeke skjorte og zazia bukser.
 


velour-tekstur


vores sidste fokuspunkt har været at inkorporere velour. stoffet har et retrolook, som trender lige nu, og så passer det perfekt til både fest og hverdagsbrug; med et festligt lys glitrer stoffet, mens det i dagslys viser et afslappet look. som pige kan du se cool og casual ud i tebina blazeren med dets tilhørende thuri bukser, mens du som fyr kan transformere dit look med ewert jakken i mørkeblå velour.


 
venstre: et flot, casual look med vores ewert jakke. højre: vores tebina blazer og thuri bukser skaber et perfekt sæt.