googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
vi er vilde med denim i aarhus
minimum denim
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

vi er vilde med denim i aarhus

minimum denim - designet i aarhus, danmark

hos minimum har vi altid haft en ambition og strategi for at designe denim, men for halvandet år siden følte vi et behov for at yde det ekstra for at være rigtig gode. vi ville dedikere os selv fuldt ud til opgaven om at levere kvalitetsjeans til en rimelig pris. vores første sending jeans landede i butikkerne i starten af 2017 og er blevet taget enormt godt imod. dette er historien om, hvordan vi redefinererede minimum_denim.

 

sammensmeltede kræfter - denimlinjens begyndelse

efter at have hørt om hans tekniske færdigheder og imponerende erfaring, kontaktede vi den aarhus-baserede denimspecialist, martin munch, og aftalte, at han skulle stå for for minimum_denim. han besluttede hurtigt, i samarbejde med vores team, at den nye denimlinje skulle genopbygges. vores ambition er at kunne tilbyde et stabilt og langsigtet udvalg af produkter, som har faste pasformer, udelukkende lavet af kvalitetsmaterialer.
 

 

kvaliteten kommer først - standarden hæves

vores største ambition for minimum_denim er at tilbyde den bedst mulige kvalitet på jeans. her fremhæver martin, at ”denimmateriale er ligesom vin; det skal behandles på samme måde; opbevares ved samme temperatur hele tiden, og indpakningen må ikke brydes før brug.” inspireret af martins passion for denim af høj kvalitet samarbejder vi nu med en producent, som deler vores vision. med en moderne og effektiv produktion, som benytter sig af den nyeste teknologi, sørger vores samarbejdspartner for at levere fejlfrie minimum jeans. der bruges tilmed også kun materialer af højeste kvalitet, som holder længere og giver en større komfort. på femalelinjen benytter vi os af primamaterialet, modal, som gør stoffet mere holdbart og samtidig blødt. dette primagarn bruges også i vores ”stay-black jeans,” da materialets evne til at holde på farven gør, at vores jeans forbliver sorte i længere tid.
 

 

en ændring i sammensætningen - der skal være styr på tingene

den nye denimlinje er bygget op omkring faste basis-styles, mens vi hver sæson designer trend-baserede jeans i stil med vores faste sæsonkollektioner. grundfilosofien bag minimum_denim er at skabe et traditionelt og autentisk udvalg af denimprodukter, der samtidig har et innovativt touch præget af den givne sæson. vores ambition er at skabe tidløst design med et nordisk og urbant twist, der samtidig tillader, at vores aarhus dna skinner igennem. den nye kollektion tilbyder tre pasformer til herrer og fire pasformer til kvinder. vi er fokuserede på at skabe jeans, som er nemme at gå til, komfortable og ser godt ud hver gang. martin munch tilføjer, at når han og vores team arbejder på nye pasformer, ”så handler det altid om numsen.”

 

 

et kig på fremtiden - hvad kan vi forvente

vi er rigtig positive omkring resultatet, og vores kunder er tydeligvis også tilfredse med produktet. indtil nu har initiativet været en stor succes, og vores forventninger er mere end indfriede. vi har skabt et solidt fundament for minimum_denim, men som martin munch påpeger: ”næste gang skal det være endnu bedre og større.” det hårde arbejde er kun lige begyndt.

se vores herre denimkollektion her >>
se vores dame denimkollektion her >>

vi er vilde med denim i aarhus
”jeg startede fra bunden”
ruffians x minimum
/ instagram @minimum_fashion