googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
sådan styler du den klassiske oxford skjorte
minimum style pick
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

3 stylingtips til oxford skjorten

den klassiske oxford skjorte er tidsløs og et musthave i enhver garderobe. skjorten er kendetegnet ved at være lavet af det bløde bomuldsstof oxford bomuld, som også har givet navn til skjorten. skjorten blev først populær hos ivy league universiteter i usa, men har sidenhen spredt sig i hele verden grundet de mange muligheder for styling. læs med og få inspiration fra minimums egen designer, som har sammensat hans 3 favorit looks med oxford skjorten.  

 

1. the nordic look

mixer du oxford skjorten med en klassisk sweatshirt og chinos, får du et simpelt look, der aldrig går af mode.
nordisk design kan defineres som minimalistisk, hvilket også ses i outfittet. styler du den klassiske oxford skjorte under en sweatshirt, får du et look, der kan bruges både til hverdag og fest. 

shop the look

 

2. the urban look

det engelske ord "urban" passer til den afslappede mand. stilen mixer det formelle og uformelle, hvilket giver skjorten et mere casual udtryk. denim jakken har formået at holde sig relevant i modebilledet i årtier, og sammensætningen med oxford skjorten sikrer, at jakken stadig har en plads i de fleste garderober. 

shop the look

 

3. the contemporary look

contemporary dækker over det mere elgante look – kendetegnet som raffineret og sofistikeret. det moderne look fokuserer på detaljer og kvalitet, hvor sammensætningen med en let jakke og finere chinos giver oxford skjorten et elegant look.

shop the look

 

sådan styler du den klassiske oxford skjorte
pre-autumn 2018
minimal tropical
/ instagram @minimum_fashion