googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
ruffians x minimum
mode er mere end tøj
Artboard 40
din kurv er tom
x


den bedste klipning i london

 

enhver god klipning kræver et outfit der matcher. derfor tog vi hos minimum til london for at mødes med den bedste barbershop i london – ruffians. et kreativt samarbede, hvor målet er at bringe det rigtige tøj og den rigtige frisure tættere på hinanden. ”vi ved, at mode er mere end bare tøj. det handler om livsstil, og klipning er en vigtig del af den moderne mands udtryk”, siger marcus harris, minimum’s salgsrepræsentant i uk.

 god stil og god rom

fokus for samarbejdet var et event i den eksklusive mode og livstilsforetning aida, som har hjemme i det eftertragtede shoreditch område i det centrale london. den 23. november rykkede minimum og ruffians ind i deres autentiske lokaler iført de unikke minimum x ruffians t-shirts. ved eventet blev der både tilbudt klipning, fremvisning af minimums aktuelle kollektion og eksklusiv rom – alt sammen i høj kvalitet.

 
 øje for detaljen

inspirationen bag samarbejdet er, at mænds interesser har ændret sig. en tanke som ruffians også har inkorporeret i deres tilgang til klipninger. den moderne mand interesserer sig ikke kun for et enkelt emne som mad, tøj eller rejse, men derimod interesserer han sig for alle aspekter af livsstil, ”det handler ikke kun om klipningen, men oplevelsen og livsstilen som følger med”, fortæller adam bodini, marketing og kommunikations manager i ruffians. han mener, at ruffians succes bunder i deres fokus på kunderne – de går skridtet længere for at give kunden den bedste service. ”vi har altid fokus på kunden, vi leverer et godt stykke håndværk, vi er afslappede med samtidig seriøse, og så har vi fokus på de små detaljer”. folk har brug for at komme væk fra hverdagens travlhed, og ruffians er til for at give kunderne lidt ekstra.

 
 
 


din stil, hvad end det gælder hår eller tøj, er ikke kun et look, men derimod en fortælling om hvem du er. samarbejdet handler om at bringe de to aspekter af stil sammen og for at hjælpe den moderne mand med at fortælle hans historie på den rigtige måde.

læs vores interview med barberen tommy cunliffe her: barberen tommy
læs mere om aidi forretningen her: aida store  - eller besøg dem på 133 shoreditch high street, london
læs mere om barbershoppen ruffians her: ruffians barbers