googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x

prologue

for os er en prolog en intro, en opstart eller en begyndelse. prologue er et kig ind i vores verden – her deler vi vores inspiration, designfilosofi og hvem, vi er, med dig. velkommen til!

exploration

minimum high-summer/pre-autumn kollektionen er inspireret af følelsen af at tage væk for at undslippe hverdagens realitet. kollektionen bygger på en rejselysten historie med en farvepalette, der tager dig dybt med ind i den varme, sandede ørken.

læs mere

frédéric forest

den franske kunstner frédéric forest begyndte at tegne kunstværker før han kunne skrive sit eget navn. frédérics, nu berømte, minimalistiske tegninger er udelukkende udført med tynde sorte streger akkurat nok til at forestille sig motivet. med sine subtile linjer skildrer han det industrielle miljø, arkitekturen og interaktionen ved aarhus havn i et eksklusivt samarbejde med minimum.

læs mere

den unge mand og havet

jakob clausen er, i en alder af 25, allerede en dygtig fiskehandler. han er ejer og leder af en af aarhus’ havns grundpiller, ’clausens fiskehandel’, et firma som har været i familien igennem fem generationer, og en del af byen i 130 år. jakob tager os gennem en dag ved havnen.

læs mere

båret af blæsten

når forandringens vinde blæser, bygger nogen mure. andre bygger vindmøller. og når de danske vinde blæser ustoppeligt, fordi, lad os være ærlige, sådan er klimaet på disse kanter, finder nogen deres kitesurfing udstyr frem, og får det bedste ud af det.

læs mere

by the sea

inspireret af vores omgivelser ved havnen i aarhus og de nordiske have har minimum designet en kollektion til en aften med fest og farver og en dag ved stranden.

læs mere

naturens dybe stille ro

det fugtige, bløde sand under dine støvler, kombineret med den salte, friske luft og lyden af bølgerne der rammer tang, sand og sten i vandkanten, giver en form for sindsro, man sjældent finder tæt på en pulserende bymidte. placeret på den jyske østkyst, nær kattegat, er aarhus et pragteksemplar på en by med naturlige åndehuller, hvor end du befinder dig.

læs mere

hvis vægge kunne tale

jacob bjørn er en aarhusbaseret gallerist med et globalt udsyn, som i løbet af sin karierre er bævet veletableret på den danske kunstcene. vi mødtes med ham i hans galleri i ceresbyen i aarhus til en snak om hans branche.

læs mere

balancens kunst

ruth crone foster er en ægte naturkraft, som gennem sit arbejde har formået at blande sit kunstneriske virke med kommercielle opgaver. vi mødtes med hende til en snak om balancens kunst - og kunsten at blive inspireret.

læs mere

inspireret af ikoner

vores christmas / pre-spring kollektion er særligt inspireret af tidsløse designikoner, som vil forblive klassiske og stilede uanset sæson. udforsk vores nye kollektion.

læs mere

inspireret af: emma martiny

blogger, influencer og forfatter er blot nogle af de mange titler, som pryder emma martinys cv. vi mødtes med den aarhus-baserede iværksætter til et photoshoot og en snak om hendes personlige stil, tilgang til mode - og hendes bedste stylingtips.

læs mere