googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x

prologue

for os er en prolog en intro, en opstart eller en begyndelse. prologue er et kig ind i vores verden – her deler vi vores inspiration, designfilosofi og hvem, vi er, med dig. velkommen til!

naturens dybe stille ro

det fugtige, bløde sand under dine støvler, kombineret med den salte, friske luft og lyden af bølgerne der rammer tang, sand og sten i vandkanten, giver en form for sindsro, man sjældent finder tæt på en pulserende bymidte. placeret på den jyske østkyst, nær kattegat, er aarhus et pragteksemplar på en by med naturlige åndehuller, hvor end du befinder dig.

læs mere

hvis vægge kunne tale

jacob bjørn er en aarhusbaseret gallerist med et globalt udsyn, som i løbet af sin karierre er bævet veletableret på den danske kunstcene. vi mødtes med ham i hans galleri i ceresbyen i aarhus til en snak om hans branche.

læs mere

balancens kunst

ruth crone foster er en ægte naturkraft, som gennem sit arbejde har formået at blande sit kunstneriske virke med kommercielle opgaver. vi mødtes med hende til en snak om balancens kunst - og kunsten at blive inspireret.

læs mere

inspireret af ikoner

vores christmas / pre-spring kollektion er særligt inspireret af tidsløse designikoner, som vil forblive klassiske og stilede uanset sæson. udforsk vores nye kollektion.

læs mere

inspireret af: emma martiny

blogger, influencer og forfatter er blot nogle af de mange titler, som pryder emma martinys cv. vi mødtes med den aarhus-baserede iværksætter til et photoshoot og en snak om hendes personlige stil, tilgang til mode - og hendes bedste stylingtips.

læs mere

autumn winter 2019

kom helt tæt på minimums autumn winter 2019 kollektion. udforsk tendenserne og få opdateret din efterårsgarderobe.

læs mere

weekend i paris

læs om vores bedste insider-tips til den perfekte weekend i den smukke hovedstad, der emmer af kærlighed til mode, kultur og arkitektur.

læs mere

en dag i københavn

influencer kristian brandt tog os under armen en lørdag for at guide os til de steder, han holder allermest af. vi glæder os til at tage dig med, det bliver ikke kedeligt.

læs mere

når kaffe bliver et håndværk

der findes ikke noget som en god kop kaffe. spørger du os, finder du aarhus' bedste kaffe på la cabra - en café med passion for at give kunderne den bedste kaffeoplevelse. vi har været forbi caféen til en snak, med grundlægger esben piper og partner i virksomheden benjamin evar, om hvorfor kaffe er meget mere end bare en lille sort bønne.

læs mere

”jeg startede fra bunden”

den 28-årige tommy cunliffe droppede sin karriere inden for biomedicin for at blive barber. med passion for hår, innovation og detaljer, startede han med at feje gulvet i en af ruffians populære barbershops. i dag er han butikschef i ruffians, shoreditch.

læs mere