googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x

prologue

for os er en prolog en intro, en opstart eller en begyndelse. prologue er et kig ind i vores verden – her deler vi vores inspiration, designfilosofi og hvem, vi er, med dig. velkommen til!

”Det er vores fristed. Vores helle. Og helt vores eget”

Findes lykken i en gammel VW-camper? Det gør den for kæresteparret Maiken Maria Krüger, 26 år, og Peter Becher, 31 år, fra København. De bruger tiden i bilen som et fælles eventyr og et tiltrængt pusterum fra byen og hverdagen.

læs mere

Q&A: Anne Sophia, 23, sangerinde, frygtløs

Vi mødtes med den unge sangerinde fra København for at tale om alt fra at jagte det uperfekte til hvorfor det, at være frygtløs har en komplet modsat betydning i hendes verden.

læs mere

mags: the new girl of the world

mags, som har det folkelige navn margrethe tang, har trods sin unge alder opnået at springe ud i et eventyr på den anden side af kloden og udgivet et komplet autobiografisk album. vi mødte den unge musiker på 25 på nørrebro i københavn for at lære mere om den lovende danske elektropopkunstner som bruger musikken til bedre at kunne forstå sig selv og verden omkring hende.

læs mere

små ændringer kan gøre en stor forskel

fra mode til det plantebaserede køkken: daniel, 29, er en dedikeret vinterbader, surfer, og plantebaseret kok. hans ønske er at vise sine medmennesker hvorfor det er så vigtigt at kæmpe for vores planets fremtid - han stræber selv efter at gøre dette gennem sin madlavning og sin livsstil.

læs mere

hvis der er noget man virkelig ønsker, finder man en vej

kunstner nina nørgaards karriere i verdenen for glaskunst tog fart gennem et samarbejde med noma i 2012. siden kom forespørgsler fra restauranter som acme i new york, butikker som corso como i milano, garde i beverly hills, luksussitet matchesfashion.com og mange flere. den farverige kunstner er kendt for sit håndværk, sin grundighed, og sans for detaljen.

læs mere

urban camper

inspireret af verdenen i forandring danner ’tilpasning’ det centrale tema i minimums forår og sommer kollektion ”urban camper”. denne sæson stopper vi op og udforsker krydsfeltet mellem naturen og det urbane, ved at kombinere moderne minimalisme med funktionelle elementer fra den afskærmede camper livsstil.

læs mere

exploration

minimum high-summer/pre-autumn kollektionen er inspireret af følelsen af at tage væk for at undslippe hverdagens realitet. kollektionen bygger på en rejselysten historie med en farvepalette, der tager dig dybt med ind i den varme, sandede ørken.

læs mere

frédéric forest

den franske kunstner frédéric forest begyndte at tegne kunstværker før han kunne skrive sit eget navn. frédérics, nu berømte, minimalistiske tegninger er udelukkende udført med tynde sorte streger akkurat nok til at forestille sig motivet. med sine subtile linjer skildrer han det industrielle miljø, arkitekturen og interaktionen ved aarhus havn i et eksklusivt samarbejde med minimum.

læs mere

den unge mand og havet

jakob clausen er, i en alder af 25, allerede en dygtig fiskehandler. han er ejer og leder af en af aarhus’ havns grundpiller, ’clausens fiskehandel’, et firma som har været i familien igennem fem generationer, og en del af byen i 130 år. jakob tager os gennem en dag ved havnen.

læs mere

båret af blæsten

når forandringens vinde blæser, bygger nogen mure. andre bygger vindmøller. og når de danske vinde blæser ustoppeligt, fordi, lad os være ærlige, sådan er klimaet på disse kanter, finder nogen deres kitesurfing udstyr frem, og får det bedste ud af det.

læs mere

Side  1  2  3