googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
pre-spring 19
x


pre-spring 19


vores pre-spring kollektion er inspireret af den klassiske college stil, og tager derfor udgangspunkt i en retro vibe suppleret med moderne, skandinavisk minimalisme og design.

materialer såsom fløjl er med til at blødgøre det ”preppy” look, som college stilen ellers er kendt for. med et pop af orange får kollektionen et nyt friskt og sporty udtryk – lige i tide til foråret.

læs med her for at få et indblik i de fem temaer, kollektionen især kredser om.
 


fresh college


den klassiske ivy league college stil er kendt verden over, og vi har med denne kollektion givet stilen et friskt pust med nye materialer, detaljer og fremtrædende farver. på billedet herunder ses vores jeff 2.0 jakke, som er et super godt eksempel på dette.


 
 


orange pop


en af de vigtigste farver i kollektionen er havtornsorange. denne farve skaber en flot kontrast til de mørkere nuancer af grøn, blå og brun, der ellers er dominerende i kollektionen. samtidig er disse kontraster med til at bringe de fine detaljer i kollektionen frem.

 


vintage-inspireret blomsterprint


blomster er inkorporeret i kollektionen som et nyt take på et retro-print. de farverige blomsterprints er med til at vække liv i tøjet og skaber blikfang samt fokus på detaljen, når man styler det med kollektionens mere afdæmpede farver.


 
 


striber, striber, striber


hos både dame og herre har kollektionen et fokus på striber i forskellige former, som er med til at bringe det sporty college look til livs. det ses eksempelvis i vores halden strik på billedet nedenfor.

 

tern


tern bliver ved med at være fremtrædende i modebilledet, og vi har derfor anvendt tern til at skabe sofistikerede looks til både dame og herre i vores pre-spring kollektion. de ternede pieces skaber kontraster til både de neutrale farver som hvid og beige, men også til de mere farverige toner såsom orange. dette ses blandt andet med vores dorthe jakke herunder.


 
 

se den nye pre-spring kollektion her: dame | herre