googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
portrait landscape
autumn winter 2018
x

 

portrait | landscape


portræt | landskab er nøgleordene og inspirationen for minimums aw18 kollektion.den mest klassiske måde at tage et billede på, er at bruge portræt eller landskabsformat. portrætformatet er det mest anvendte format, da dette bruges til at tage billeder af personer. landskabsformatet er et bredt format og bedst bruges til natur- og landskabsfotografering.

inspirationen fra portrætter kan ses, når man fokuserer på teksturer og detaljer i fotografierne. brugen af farver og materialer i vores kollektion er inspireret af landskabet og de nuancer der opstår i naturen.

shop dame | herre
 
 
kollektionen er inspireret af landskabet
og de nuancer, der opstår i naturen 
” 
 
 

 

naturens nuancer

 
en stor del af overtøjet i vores kollektion er fremstillet af tekniske kvaliteter, der gør det muligt at stå imod landskabets til tider uforudsigelige vejr. du vil opleve nuancer af brune, grønne og marineblå farver, som afspejler de nuancer du vil støde på når du er i naturen.

et miks mellem rolige farver sammensat med mere modige toner giver dig et outfit med kant. du kan selv vælge hvor meget du vil tilsætte, for at danne dit personlige udtryk.

vi har tilføjet vamsede jakker og trøjer i et materiale, som holder dig varm men stadig giver følelsen af at være trendy.

 
 
 et miks mellem rolige farver sammensat
med modige toner giver dit outfit kant 
” 
 farvespil og uforudsigelige kombinationer

 
i takt med at vejret begynder at ændre sig, kombineres materialer for at skabe et lag-på-lag udtryk. designet af sporty styles i lette og syntetiske kvaliteter spiller godt sammen med de mere flatterende silhuetter. dette giver dig plads til at udforske og mikse styles på nye måder, for at skabe et raffineret udtryk.

i kollektionen vil grønne toner, funktionelle lommer og robuste materialer være bærende for kollektionen, da dette skaber militærreferencer. et bredt udvalg af bløde kvaliteter giver dig følelsen af kvalitet og et luksuøst udtryk, hvorfor vi også har en del skjulte detaljer i disse designs.

shop  dame | herre