Minimum Aarhus søger sælger (menswear)
Salg, fashion og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Er du udadvendt og initiativrig og har du flair for at skabe relationer til såvel kunder som kollegaer? Så er du måske vores nye herresælger.

Lige nu søger vi en kompetent og struktureret sælger med et positivt mindset, der brænder for salg og trives i en tempofyldt hverdag.

Hvem er vi?
Minimum A/S blev grundlagt i 1997 som en detailbutik i Aarhus. Gennem mere end 25 år har vi dedikeret os til modebranchen og udviklet os til at blive et selvstændigt brand. I 1999 lancerede vi vores første herrekollektion og i 2007 introducerede vi vores første kvindelige kollektion. Vores passion for design har også ført til fødslen af Moves i 2015.

Minimum A/S er et modehus, der kombinerer tilgængelighed og stil med et skarpt øje for detaljer, kvalitet og pasform. Vi har vores daglige gang i et åbent kontormiljø indrettet i et ældre skibsværft på den industrielle havn i Aarhus, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone. 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling, men det allervigtigste er, at du er udadvendt, har et højt drive og er fremragende til at opbygge relationer.

Du har erfaring inden for modebranchen og et stærkt netværk inden for herretøj. Du skal have et højt drive, er en dygtig relationsskaber samt være i stand til at levere fremragende kundeservice. Du vil være ansvarlig for at fremme salget af vores herrelinje ved at identificere nye kunder og pleje eksisterende kunderelationer. Vi lægger vægt på struktur, ansvarsbevidsthed og resultatorientering. Hvis du har erfaring inden for engrossalg, dokumenterede salgsresultater og en passion for mode, så er du den rette for os. Vi foretrækker, at du bor i nærheden af vores hovedkontor i Aarhus. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Varetagelse af kollektionssalg til vores kunder i showroom, butikker og på messer.
 • Identificering og opsøgning af nye potentielle kunder på det danske marked.
 • Ekspedition af udvalgte eksportkunder
 • Sikring af optimalt samarbejde med eksisterende kunder gennem salg, service og regelmæssig opfølgning.
 • Opdatering af salgstal og målrettet indsats for at opnå vores budgetmål.
 • Tæt samarbejde med indkøb og design vedrørende udvikling og lancering af nye kollektioner.

Dine kvalifikationer:

 • Erfaring inden for engrossalg med dokumenterede salgsresultater.
 • Selvstændighed og proaktivitet.
 • Du brænder for mode og har et stærkt netværk indenfor herretøj
 • Du har et højt personligt drive og er resultatorienteret
 • Fremragende kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk.
 • Foretrukken bopæl i området omkring vores hovedkontor i Aarhus.

Vi tilbyder:
Som Minimums nye herresælger bliver du en del af en inspirerende arbejdsplads, hvor du fra start får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du bliver en vigtig brik i et dynamisk team, hvor du aktivt vil deltage i at sikre kendskabet til Minimums herrelinje.

Du bliver en del af en værdidrevet virksomhed og kommer til at indgå i et dedikeret team af kompetente og passionerede kollegaer, hvor ambitionerne er høje og festerne er sjove. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Sales, Kasper Wædeled, på telefon +45 25514049 eller mail  kw@minimum.dk

Ansøgning
Hvis du ser dig selv som et match, så send os en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt til job@minimum.dk og skriv ”Sælger Danmark” i emnefeltet. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!