MINIMUM SØGER MARKETINGPRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2023
VI KLÆDER DIG GODT PÅ TIL EN KARRIERE I MODEBRANCHEN

 

Vil du prøve kræfter med marketing, PR og kommunikation for en aarhusiansk modevirksomhed i stor udvikling? Og ønsker du et lærerigt praktikforløb med mulighed for at bidrage og anvende viden i praksis? Med opstart i august 2023 søger vi en topmotiveret marketingpraktikant til vores marketingafdeling på Minimums hovedkontor i Aarhus.

 

HVEM ER VI?

Hvad der startede som en enkeltstående butik i Aarhus, 1997, har i dag udviklet sig til et internationalt modebrand, som altid stræber efter at have et internationalt udsyn og konstant at sætte barren højere. I dag består Minimum A/S af 70 dedikerede medarbejdere med et højt drive, der alle begår sig i et professionelt, men uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Minimums hovedkontor er indrettet i et ældre skibsværft, der med respekt for det autentiske er ombygget til et åbent kontormiljø lige midt i modeklyngen på Balticagade i Aarhus. Som praktikant vil du blive en del af Minimums marketing- og digitalafdeling, som består af et ungt, kreativt og erfarent team med forskellige relevante baggrunde.

 

HVEM ER DU?

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse og har en stor interesse samt forståelse for kommunikation. Derudover har du en naturlig interesse for mode, og du holder dig løbende opdateret på nyeste trends og modetendenser med dit skarpe visuelle øje. Du kan formulere dig grammatisk korrekt på både dansk og engelsk, og du taler begge sprog flydende.

Det allervigtigste for os er dog, at du har et højt gear, er nysgerrig og åben for læring samt at du formår at omsætte idéer til praksis – selvfølgelig med en hjælpende hånd fra dine nye kompetente kolleger. Erfaring med sociale medier, tekstforfatning og Adobe-pakken er et plus.

 

DINE PRIMÆRE OPGAVER:

  • Håndtering og vedligeholdelse af vores influencer netværk
  • Sociale medier: content produktion, daglig drift og udvikling
  • Tekstforfatning: captions, produktbeskrivelser og koncepter
  • Presseopgaver og eksekvering af events
  • Kreative oplæg ifm. eksekvering af aktivitetskalender

Du får også mulighed for at få indflydelse på afdelingens beslutninger ud fra devisen om, at jo mere du giver af dig selv, jo større indsigt, ansvar og udbytte får du.  

 

HVAD DU KAN FORVENTE:

Som marketingpraktikant hos Minimum kan du forvente et alsidigt og inspirerende forløb med en stejl læringskurve, hvor du fra start får et stort ansvar og dermed mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores SoMe & Marketing Coordinator, der samtidig vil fungere som din mentor under hele forløbet. Vi har flere års erfaring med at have praktikanter, og derfor har vi skræddersyet et forløb, hvor du vil opnå dyb indsigt i, hvordan vi arbejder med marketingrelaterede opgaver fra idé til eksekvering. Hos os vil du få specifik erfaring med marketing hos et modebrand, der gør, at du er klædt særligt godt på til en fremtidig karriere i denne spændende branche.

Vores inkluderer bl.a.:

  • Arbejdscomputer
  • Hæve/sænkebord i et åbent kontormiljø
  • Frokostordning med varme og kolde retter
  • Favorable interne personalerabatter og samarbejdsaftaler

 

PRAKTISK:

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 5-6 måneder. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med mulighed for at du kan prioritere din praktikopgave og din eksamen. Tiltrædelse d. 1. august 2023.

 

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte SoMe & Marketing Coordinator Signe Sønderbæk på signe.s@minimum.dk.

 

ANSØGNING:

Hvis du ser dig selv som et match, så send os en ansøgning inklusiv motivation og CV til job@minimum.dk og skriv ”Marketingpraktikant – Minimum” i emnefeltet. Du er velkommen til at vedhæfte et projekt du er stolt af, men det er ikke et krav.

Vi afholder samtaler løbende, og sletter opslaget når vi har fundet det rette match – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!