googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
ny kollektion - ny retning
spring summer 2018
x


spring summer kollektionen 2018

minimum har fået nye design managere ved designteamet på både male og female kollektionerne. spring summer kollektionen 2018 er deres første, og ændringerne er til at se.

 
det nye designteam har fokuseret på at bringe enkeltheden tilbage til minimum og skabt et nyt look til virksomheden. marie persson og joe o’neill har fundet inspiration i aarhus – minimums hjemby. ”vores hjem er nordic, urban og comtemporary, hvilket vores designs tydeligt reflekterer.” siger marie persson, female design manager hos minimum. det nordiske look

det dynamiske miks mellem ungdommelig energi og rig historie i aarhus, skaber en unik følelse, som man ikke kan undgå at se i kollektionen. designteamet har skabt en alsidig kollektion med fokus på at give det rene og nordiske look en mere direkte tilgang. simple styles af høj kvalitet har fået nye detaljer, hvilket bidrager til et mere moderne præg. tilbage til det vigtige

male ss18 kollektionen er en redefinition af minimums herretøj. med inspiration fra aarhus og de nordiske rødder hos minimum, repræsenterer kollektionen simple styles med et twist. kollektionen gør det muligt at mikse og style de formelle og mere urbane styles alt efter humør og anledning. den moderne mand har mange forskellige looks. hans garderobe er blandet og ss18 kollektionen imødekommer han behov ved at være både nordic, urban og contemporary.


 
 kvindelig selvstændiggørelse

femininitet er nøgleordet i female kollektionen ss18, hvor brede ærmer og smalle taljer er essensen af den stærke kvinde. et af de vigtigste fokuspunkter er at genopfinde den klassiske skjorte med forskellige detaljer. her er både off-shoulder, bindedetaljer og skjortekjoler med ekstra volumen i fokus. sammenlignet med de tidligere kollektioner, er ss18 mere modig, med forskellige designs i et miks mellem det simple og uventede. essensen i denne kollektion er at gøre det simple mere spændende.