googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
naturens dybe stille ro
Artboard 40
din kurv er tom
x


naturens dybe stille ro


det fugtige, bløde sand under dine støvler, kombineret med den salte, friske luft og lyden af bølgerne der rammer tang, sand og sten i vandkanten, giver en form for sindsro, man sjældent finder tæt på en pulserende bymidte. placeret på den jyske østkyst, nær kattegat, er aarhus et pragteksemplar på en by med naturlige åndehuller, hvor end du befinder dig.
 

 


denne sæsons overtøj er skabt som en fusion af funktionalitet og æstetik, lig den måde aarhus by og naturen omkring den lever og ånder i symbiose med hinanden. vores overtøj beskytter dig mod kystens hårde blæst og iskolde temperaturer, alt imens dit look følger moden, så du ikke skal vælge mellem de to egenskaber.

 

 

 


de store voluminøse dynejakker, en af årets største trends, er et godt eksempel på sammenhørigheden mellem natur og byliv. dynejakkerne er en tilbagevendende trend, designet til at holde dig varm, når vejret er allermest ekstremt. udsprunget fra det funktionelle skitøj, og nu indbegrebet af streetwear, indkapsler dynejakkerne perfekt disse to vidt forskellige måder at bruge tid udenfor.
 

 


da vi skabte dette års kollektion, fandt vi meget inspiration i de kortlivede, men smukke, efterårsfarver. varme brune og rav farvede nuancer er blevet inkorporerede i kollektionen, en farvepalette som naturligt findes i skoven langs den aarhusianske kyst. de klassiske navy blå og olivengrønne farver er mere relevante end nogensinde, og genkalder.

denne sæson opfordrer vi dig til at udforske din hjembys naturlige åndehuller og være opmærksom på naturen omkring dig. den kan inspirere dig på måder du ikke har overvejet før.

shop denne sæson overtøj her | shop dame | shop herre