googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
når kulden kommer...
minimum style pick
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

kolde dage – varme jakker

temperaturen falder og det betyder, at de varme jakker skal findes frem. vi har fundet minimums bud på tre jakker til dette efterår; den obligatoriske, den lille detalje og den bløde.

den obligatoriske

enkelte styles er musthaves i enhver garderobe og læderjakken er en af dem. rene linjer, nedtonede farver og velvalgte detaljer er nøgleordene. vores forede elinor bikerjakke kan styles med alt og holder dig varm på de kolde dage.

 

den lille detalje

nordisk minimalisme afspejler sig i klassiske styles med et moderne twist, som passer ind i tidens trends. en klassisk uldjakke med en simpel silluet, hvor der er leget med detaljerne og kræset for kvaliteten. hold dig varm og stilfuld på samme tid i vores adora jakke med et oversize fit og vindfang i ærmerne.

 

den bløde

teddytrenden er ikke til at undgå dette efterår. vælg en klassisk udgave i en nedtonet farve for at få et afslappet look med toner fra steetmiljøet, eller kast dig ud i en statement jakke for et vovet look. en af vores mest populære styles, er den bløde belinde jakke – en statement jakke der følger camouflagetrenden.

når kulden kommer...
minimal tropical
nordic colour blocks
/ instagram @minimum_fashion