googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
moves spring kollektion 2018
pluk dine favoritter
x

blomstrede kjoler og forårs fornemmelser

foråret er snart på vej, og vi gør os klar til at sige farvel til de grå vinterdage – en af sæsonens helt store trends er blomster, som kommer til at pryde både vores hjem og vores outfits. moves nye forårskollektion udforsker tendensen.

med sine smukke farver og flotte former, er blomsterprintene et af de vigtigste elementer i den nye spring kollektion fra moves - men hvad gør blomster ved os, og hvilken rolle har de i det aktuelle modebillede? vi har taget en snak med to fagpersoner om blomsternes central rolle for foråret 2018.

sig det med blomster

en gammel kending fra 60’erne er tilbage - blomsterne hitter som aldrig før. ét sted hvor efterspørgslen på blomsterne kan mærkes, er hos blomsterværket i aarhus ”blomster har de senere år fanget rigtig mange danskeres interesse, og jeg tror det skyldes, at modebranchen virkelig har fokuseret på floratrenden samtidigt med, at blomster virkeligt har hittet på de sociale medier”, udtaler blomsterbinder anna-sofie.

blomsterne kan findes i alle former og farver, og vi kan ikke komme uden om, at forårets første spir har en indvirkning. ”vi forbinder ofte blomster med glæde og kærlighed – det at give en buket blomster anses som en romantisk eller kærlig gestus”. det er de følelser vi tillægger blomster, der gør dem så specielle – og uanset om det er til brylluppet eller begravelsen, vil blomster altid være en genstand vi bruger til at udtrykke vores medfølelse eller vise vores glæde til hinanden. ”jeg tror, at det er de stærke meninger blomster har, der gør, at vi tyer til de farverige buketter og planter, der år efter år er en essentiel del af vores liv”, udtaler anna-sofie.

en spirende garderobe

”blomster har fået sit helt store comeback, og det er en af de vigtigste trends, vi vil få at se dette forår”, udtaler chefdesigner for moves, ditte bossen. blomsternes comeback viser sig tydeligt i den nyeste kollektion fra moves, der med sine fine farver og romantiske udtryk har fundet sin inspiration i paris - byen hvor man kan lade sig inspirere af momantres romantiske gader og af lokale vintagebutikker, som gemmer sig i passage verdeaus små stræder.


pluk dine favoritter her
 
”blomster udtrykker romantik, men ved at trække de romantiske elementer fra blomsterne sammen med det nutidige, kan man skabe et mere råt og sporty look. det har vi forsøgt dette forår,” forklarer ditte. ifølge ditte handler mode om at sætte et personligt præg på sin stil og give liv til simple styles med f.eks. blomster - det handler om at kunne kombinere vovede farver og prints med gulvlange længder. hendes egne favoritter finder hun blandt heavy laces og de modige blomsterprint prints.

om du vælger at hoppe i et smukt blomsterprint eller at pryde dit hjem med smukke, nyudsprungende bonderoser, er op til dig, men én ting kan du være sikker på – foråret er lige om hjørnet.