googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
moves muse: frederikke thiberg
x

mød frederikke thiberg

 

hun er stylist, influencer og personlig assistent for topinfluenceren emili sindlev. og så er hun desuden 19 år gammel, stifter af brandet 'the good statement', lige blevet færdig med gymnasiet og går i øjeblikket på krabbesholm højskole. vi har tilbragt en dag i selskab med supermennesket og vores moves-muse frederikke thiberg, hvor hun stylede vores pre winter kollektion, og vi snakkede om hendes kreative univers og vilde farvekombinationer.
 

 

   
frederikke har stylet vores fiolina strik med sine egne bukser og bælte

 

påklædning dette efterår


”jeg er stor fortaler for farver - og det er jeg faktisk hele året rundt. jeg synes ikke, man skal lade sig begrænse af ’sommer- og vinterfarver’, men bruge hele paletten, som man synes. man bør gå efter stærke farver fremfor pasteller og mix gerne farver med hinanden for at få color blocking looket. generelt er jeg fan af at mixe farver, print, tern, texturer osv. på alle mulige måder. for mig er der ingen regler.” 

frederikke har stylet vores belva jakke med kalana bukser og ranalia bluse

 

akkurat med tanken om at mixe in mente, består vores pre winter kollektion af én stor blanding og skyder en hvid pil efter, hvad der plejer at være en del af sæsonen. et blend af pink, røde og bordeaux farver bliver udgangspunktet sammen med forskellige print og silhuetter. den røde og pink farve giver et ungdommeligt og frisk pust til de ellers typiske mørke farver for denne tid af året, mens den bordeaux sætter en romantisk stemning.

en skjorte med color blocking blomsterprint og et denimsæt, der giver associationer til både 70’erne og de tidlige 00’ere er nogle af eksemplerne. med muligheden for at iklæde sig matchende sæt fra top til tå, men stadig med friheden til at kombinere det atypiske.
 


frederikke har stylet vores christianne skjorte med sine egne bukser og sko
 

sammensætning af det uforudsigelige

 
i øjeblikket går frederikke på designlinjen på krabbesholm højskole, hvor hun forfiner sine egenskaber gennem forskellige projektorienterede forløb:

”egentlig så drømmer jeg om at lave det, jeg laver nu – bare endnu mere af det. jeg vil rigtig gerne lave mere stylistarbejde, for det er klart der, hvor jeg kan mærke, at jeg får lov til at være mest kreativ. men jeg kunne også godt tænke mig at lave noget mere med design."
 
 
frederikke har stylet vores yvala t-shirt med fawn nederdelen og sine egne sko og skjorte
 
i et symfoni af kreativitet mixer frederikke kollektionen med forskellige vintage-items og sætter det uforudsigelige sammen til et komplet gennemført outfit:

"tag for eksempelvis de her to items..." frederikke hiver ulysia kjolen og masina nederdelen frem: "jeg vil style dem sammen med nederdelen over kjolen. ikke det mest oplagte valg, men det vil give outfittet en god volumen."
 
 
frederikke har stylet vores masina nederdel med sin egen strik og sko

 

moves muse på farten

 

i en relativ ung alder har frederikke allerede bygget et massivt cv op, og nu kan hun også tilføje moves muse til det:  

”jeg tror, at jeg har været ret heldig med tidligt at vide, hvad jeg gerne vil. siden jeg begyndte at arbejde med tøj, design og mode, har jeg aldrig nogensinde været i tvivl om, at det var det jeg ville. jeg har aldrig set mig tilbage. hele tiden har jeg levet i en verden, hvor jeg har haft gang i 27 ting på samme tid. nu glæder jeg mig faktisk sindssygt meget til snart bare at kunne fokusere på det, jeg vil. gøre det 100%. omvendt kender jeg mig selv godt nok til at vide, at det bare ikke bliver sådan. jeg finder altid på et eller andet, som jeg skal speede rundt til."

med tusind ting i hovedet, en propfuld kalender og utallige ærinder ville de fleste personer blive forpustet og halte bagefter. men som et af de få mennesker formår frederikke altid at være et par skridt foran. altid velklædt, altid trendy og altid en daglig inspirationskilde.

 

 frederikke har stylet vores fiolina strik med sine egne bukser og bælte