googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
minimum rejser ud
designerens anbefalinger
x


minimum rejser ud | paris

med sin rige historie og ry for at være modens og kærlighedens by, er paris et uundværligt bekendtskab. minimums kreative team giver deres bud på, hvordan en tøjvirksomhed finder inspiration i den franske hovedstad.

 
det er februar, kulden bider stadig i den franske hovedstad, og med modeugen lige om hjørnet er vores designteam taget på en af deres årlige inspirationsture. turene er en vigtig del af jobbet som designer, og bruges til at finde ny inspiration for de kommende kollektioner. ”mit team og jeg tager ofte på inspirationsture, for at kunne få clearet vores hoveder fra hverdagens rutiner. når vi kommer ud til de større byer, bliver vi mødt af mange nye indtryk – både fra folket men også fra omgivelserne og den arkitektur, som møder os”, udtaler male design manager joe o’neill.
 
designteamet har denne gang bl.a. været forbi vores showroom i 2. arrondissement, ved kunstinstitutionen pompidou og ved specialbutikken nikelab p75.

 ”mærk den autentiske
og inspirerende kultur”

 
det centrale område i paris, det 2. arrondissement har i mange år være kendt som et handels- og boligområde med unikke butikker og flot arkitektur. ”vores franske showroom ligger i dette område, så vi går naturligt meget rundt her. området har nogle diskrete vintagebutikker og fede cafeer, som vi altid er vendt tilbage til”, fortæller joe.

bydelen skal opleves i de tidlige morgentimer. ”på lige fod med de lokale, står vi tidligt op for at nyde de stille morgener med friskbrygget espresso og nybagte croissanter på vores fortrukne cafe, le compas, der ligger på rue montorgueil. hvis du står tidligt nok op, er cafeerne ikke så fyldte med turister – så ønsker du at mærke den autentiske og inspirerende franske kultur, anbefaler jeg at du gør det”, understreger joe.

 
 
 


”når industri og
mode mødes”

 
foruden fantastiske tøjbutikker, finder joe og teamet inspiration i de særprægede bygninger rundt i paris - heriblandt det berømte bygningsværk pompidou, som med sine mange glasvægge, fremtrædende stålsøjler og multifarvede rør, ikke er til at overse. værket er center for kunst og kultur, der blandt andet huser europas største museum for moderne kunst. ”jeg er meget fascineret af det industrielle udtryk, og for mig er denne bygning inspirerende på så mange måder – centeret var et af de steder jeg virkelig gerne ville se på denne tur, og jeg var ret glad over, endelig at få lov til at se det på tæt hånd”, fortæller joe.

pompidous arkitektur har mange iøjnefaldende karakteristika, der ifølge joe harmonerer med minimums identitet: ”noget af det der gør minimum fedt, er det industrielle udtryk - det er med til at skabe items, der både har en minimalistisk- og eksklusiv sammensætning. jeg ønsker at tage de rå udtryk og de simple materialer fra industrien, og skabe items med et eksklusivt, industrielt touch”.

 
 ”en åben tilgang
til forandring”

 
i hjertet af det 4. arrondissement, i en tidligere marais boghandel, finder du nikelab p75. der findes kun 5 nikelab butikker i verden, og kommer du forbi én af disse butikker, anbefaler vi, at du tager et smut forbi. butikken er ikke som en traditionel nike store - når du træder ind, inviteres du ind i et univers af unikke kollektioner og eksklusive samarbejder, som tilbyder de nyeste trends indenfor specialiserede sko og sportsmode. ”vi elsker at komme forbi nikelab, da de har en enestående måde at udtrykke sig på. moden udfordres konstant hos nikelab, ved både at være tekniske i sine designs samtidigt med, at de har meget fokus på det funktionelle look”, forklarer joe.


 


butikker som nikelab er en stor inspiration for joe og teamet, da de konstant udfordrer moden. ”vi vil ikke kunne få øje på ny mode og kommende tendenser, hvis vi ikke kommer ud af vores vante rammer. rejser er derfor en stor del af arbejdet ved at være designer, og turene sikrer, at vi kan levere stærke kollektioner sæson efter sæson”