googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
xminimum chinos

 

chinobukser er klassikeren, der altid kan findes frem fra skabet, uanset hvilken anledning du skal klæde dig på til. med de perfekt fittede chinos får du en buks, der kan sættes sammen med alt fra t-shirts og sweats til en pæn strik eller en strøget skjorte og blazer. vi har givet vores bud på det bedste par chinos, og du finder vores versioner af det klassiske item her.

shop minimum chinos til herrer
 

 


en klassisker i herregarderoben
 

chinos er en klassiker i herregarderoben. buksen kombinerer det bedste fra slidstærke jeans og pæne habitbukser i ét item og giver dig et cool look, men med en afslappet fornemmelse. chinos er derfor det oplagte valg til manden, der gerne vil føle sig afslappet, men samtidig se cool og moderigtig ud.

chinos er derfor den optimale indkapsling af funktionalitet og komfortabelt design. vores chinos er altid lavet i en god kvalitet, der er behagelig at have på, og du kan være sikker på, at det er et par bukser, der holder sæson efter sæson, fordi mulighederne for at sammensætte med sæsonbetonede varer er uendelig. om sommeren med hvide tees eller om vinteren med hoodies. anledningsvist med en skjorte, eller måske endda en blazer, eller til søndagskaffe med en hoodie.

 
 


alsidige og slidstærke
 

chinos er en alsidig form for bukser, men de vil have nogle særlige kendetegn, som netop gør dem til chinos. buksen har oftest skrå forlommer, der bidrager til et elegant look. der er lynlås i gylpen, ikke knapper, og buksen har bæltestropper. desuden fremstilles chinos normalvis i bomuldstwill, som giver et klassisk look, der altid vil være cool, men som samtidig er slidstærkt. vores chinos er lavet af 97 % bomuld og 3 % elastan for optimal komfort og bevægelighed. det klassiske item kan skille sig ud ved at have pressefolder eller læg foran, og de kan have et opsmøg ved anklen. pasformen kan være almindelig eller smal, og også taljehøjden varierer fra model til model.

hos minimum finder du vores bud på det perfekte og mest alsidige par chinos, der kan bruges til hverdag og finere anledning. sæt vores chinos sammen med en skjorte fra essentials-linjen, eller gå på jagt i forskelligfarvede hoodies og t-shirts for et mere afslappet hverdagslooks. uanset, hvilket look, du går efter, kan du finde de rette elementer her.

shop minimum chinos til herrer