googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
lag på lag
efterårets vigtigste trend
x

 

lag-på-lag: efterårets vigtigste trend

 
efteråret er her, og med den nye sæson følger nye trends. en af efterårets helt store trends er lag-på-lag, også kendt som layering. layering går kort beskrevet ud på at iklæde sig flere lag og på den måde kombinere forskellige styles i ét outfit. minimums nye aw18 kollektion - portrait | landscape - indeholder et stort udvalg af styles, der er perfekte til lag-på-lag trenden, og som kan gøre dit outfit både behageligt og stilfuldt. udover at layering skaber et super fedt look, er der flere gode grunde til, at du også skal hoppe med på trenden dette efterår.
 


det uforudsigelige vejr

 
efterårsvejret er uforudsigeligt, hvilket ofte gør det besværligt at klæde sig på. layering er derfor en rigtig god løsning, da det giver dig mulighed for at tage lag af og på alt efter vejret og stadig se fashionabel ud. layering gør på mange måder overgangen fra sommer til efterår meget lettere.


 
venstre: corintha jakke og sisell sweatshirt. højre: dawkins jakke og henning cardigan.
 
 


fokus på detaljen

 
layering tillader et særligt fokus på detaljer, da man ved at sætte flere forskellige styles, materialer og farver sammen, skaber opmærksomhed omkring bestemte områder i looket. skab eksempelvis et et feminint look ved at lade flæser og blonder titte frem under en chunky strik.

 
 
ardelia jakke, allirea strik og diantha bluse.
 

 

én style på flere måder

 
layering trenden gør det muligt at skabe kontraster og bruge en enkelt style på flere forskellige måder - både til fest og til hverdag. en fin kjole kan eksempelvis styles med en strik for at skabe et lækkert hverdagslook. ligeledes kan en skjorte bruges på en mere afslappet måde ved at benytte den åbentstående udover en strik.


 
venstre: vivien jakke, melani jumper og margitte maxi kjole. højre: aston skjorte, walther skjorte og foelle turtleneck.