googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
kolde dage - varme jakker
minimum style pick
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

kolde dage – varme jakker

temperaturen falder og det betyder, at de varme jakker skal findes frem. vi har fundet minimums bud på tre jakker til dette efterår; den obligatoriske, den lille detalje og den bløde. 

den obligatoriske

enkelte styles er musthaves i enhver garderobe og uldfrakken er en af dem. rene linjer, nedtonede farver og velvalgte detaljer er nøgleordene. den klassiske frakke er en nødvendighed når temperaturen falder. den stilede gleason frakke er perfekt til sæsonen.

 

den lille detalje

nordisk minimalisme afspejler sig i klassiske styles med et moderne twist, som passer ind i tidens trends. en klassisk uldjakke med en simpel silhuet, hvor der er leget med detaljerne og kræset for kvaliteten. den korte balcom jakke har fået en rå rib-detalje ved kraven, som bryder med det pæne look.

 

den bløde

teddytrenden er ikke til at undgå dette efterår. vælg en klassisk udgave i en nedtonet farve for at få et afslappet look med toner fra steetmiljøet, eller kast dig ud i en statement jakke for et vovet look. den klassiske jakke har fået et nyt og råt look. gå efter vores bløde twaki jakke og få den cool stil.

kolde dage - varme jakker
pre-autumn 2018
minimal tropical
/ instagram @minimum_fashion