googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
karoline dalls stylingtips
den nye moves kollektion
x


5 outfits fra den nye moves kollektion 

stylist og blogger karoline dall elsker farver, mønstre og et par gode jeans. med erfaring fra blandt andet magasinet costume, arbejder hun som freelance stylist og driver en succesfuld modeblog. hun er inkarneret fashionista, og hendes profil skiller sig i høj grad ud, med hendes forkærlighed for farverige outfits og innovative sammensætning. 

vi har besøgt karoline, og fået hende til at udvælge og style sine fem yndlingsoutfits fra den nye moves kollektion. 

 
 


1. blazer til hverdag

karoline valgte hurtigt det første outfit. hun forklarer, at en blazer er god til hverdagsbrug, hvis bare man tilføjer et par jeans – ellers bliver det for pænt. det gælder om at mikse forskellige stilretninger, så det hverken bliver for feminint eller sporty. 

”jeg elsker tern og striber, og jeg har valgt bessia blazeren og sibi jumperen, fordi der er farvenuancer, som går igen i begge styles”, fortæller karoline, som mener at det dæmper outfittet, når nuancer går igen. hvis man mikser en masse forskellige farver, uden at der er synergi, bliver dit outfit rodet at se på. 

 
 
 


2. når det skal være pænt

den stribede lange magali skjortekjole fangede karolines blik med det samme, og hun valgte hurtigt at style adelie bukserne til. igen mikser hun mønstre og materialer, for at give outfittet spil, og understreger: ”man må aldrig være bange for at mikse mønstre og farver”

også stilarterne leger hun med i dette outfit, hvor hun fortæller: ”den lange skjortekjole gør outfittet mere loose i det. vælger man en kort skjorte eller en kort blazer til de pæne bukser, vil det give et business-look”. karoline har valgt at style outfittet med et par stilletter, for at gøre det mere festligt, hvor hun understreger, at et par sneakers sagtens kan gå til hverdagsbrug. for at tilføje lidt ekstra til sættet, har hun valgt en rød clutch. 

som et alternativ til den stribede skjorte, fortæller karoline, at man kunne vælge en skjorte i et andet mønster til de ternede bukser. ”tern er altid godt og jeg elsker dem i alle former. derfor vil en ternet skjorte til bukserne være super cool”. 


 
 


3. mønstermix

ved det tredje outfit har karoline udfordret sig selv. ”normalt går jeg ikke i polo’er, da jeg ikke synes at det klæder mig. men denne her er altså virkelig fin”, siger hun, mens hun står med fessa polo’en i hånden. 

for et friskt look, mikser hun igen mønstrer og materialer. den stribede strik-polo med glimmer styler hun med en let wrap around nederdel med prikker – de to styles giver hinanden modspil. for at det feminine ikke tager over, vælger hun et par sneakers til sættet. ”man kunne også style det med et par rå støvler – så længe man bevarer balancen mellem det pæne og det grove”. 


 4. skab kontraster

karoline var slet ikke i tvivl om, hvordan hun skulle style de stribede helfrid bukser, og gik direkte efter en overdel, der kunne stå i kontrast til den grønne farve. valget faldt på serah sjorten i den brændte orange farve, hvor perleknapper og broderi på kraven gør outfittet mere blødt og feminint. ”det er de små ting der gør, at det bliver spændende”, fortæller karoline. 

karolines outfit rummer både kontraster og farvesammensætninger. den varme orange går igen i frakken, som er karolines egen. den giver sættet noget maskulinitet, som står i kontrast til den feminine skjorte og de afslappede bukser. ”det må gerne se ud, som om du har gjort noget ud af dig selv, men ikke for meget – det hele skal ikke matche i farver, der må gerne være kontraster”. 


 5. den nemme

”den her kjole er så fin i sig selv, at den ikke behøver særlig meget styling”, siger karoline om den blomstrede finka kjole. hun har valgt at sætte et par røde strømpebukser til, for at gøre det lidt sjovt og festligt – her kunne man også vælge et par gule, pink eller grå strømpebukser. ”vælger man et par sorte strømpebukser, kan det godt komme til at tynge hele looket, da kjolen i sig selv er fin og let”, fortæller hun og understreger, at man sagtens kan style den med et par jeans, hvis man ikke er til farvede strømpebukser. 

for at give de fine blomster modspil, styler karoline kjolen med et par sneakers og nævner, at man også kan vælge et par støvler. hun fortæller, at man for at udvide outfittet, kan tilføje en ternet jakke, en farvet strik eller en herrefrakke.