googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
”jeg startede fra bunden”
mød barberen tommy cunliffe
Artboard 40
din kurv er tom
x


historien om en barber

den 28-årige tommy cunliffe droppede sin karriere inden for biomedicin for at blive barber. med passion for hår, innovation og detaljer, startede han med at feje gulvet i en af ruffians populære barbershops. i dag er han butikschef i ruffians, shoreditch.

 
når du har været på den bedste ferie, og du så kommer du hjem, så er der ingen der spørger, hvor du har været henne”. sådan beskriver tommy cunliffe sit universitetsliv, som han for for fem år siden fik nok af. han har en bachelor i biomedicin, men som en person der elsker socialisering, var det anonyme universitetsliv ikke nok for ham. han ville møde mennesker, snakke med mennesker og gøre andre mennesker glade. med en passion for hår og sans for detaljer, ville han afprøve livet som barber. 

 ”ved du hvad? jeg gør det sgu”

”en del af mig sagde: lad være med at blive barber! brug dine penge på at tage ud og opleve verden i stedet for. men egentlig havde jeg bare lyst til at starte på barberskolen”. efter en del research og overvejelser brugte tommy sin opsparing på at komme et skridt tættere på livet som barber. han startede på london school of barbering og kom ud med en basal forståelse for herreklipning. men han indså også, at der var meget mere at lære. tommy er en mand med sans for detaljer. han plejede at få toppen af håret klippet hos en frisør, og derefter tage til en barber og får ordnet siderne. han ville være en del at noget, som kunne klare begge dele. et sted hvor der blev kræset for både toppen og siderne, men også for personen, som sidder i stolen.

 
 toppen af træet

med passion, ambition og en smule stædighed, søgte han et job hos ruffians – en awardvindende barbershop i england. ”jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle få jobbet, for jeg havde tydeligvis ikke noget proffessionelt cv indenfor frisørverdenen”, siger tommy, som var klar over, at han sigtede efter toppen af træet. ruffians er kendt for sin sans for detaljer, innovative tankegang og kundevenlighed. det inspirerede tommy, som forklarer: ”jeg vil hellere være et sted, hvor man tager sig af folk og prøver at lave noget nyt, i stedet for at være et mere etableret sted, som godt kan gå hen og blive kedeligt”.ruffians var det eneste rigtige i tommys øjne, og han ville gøre alt for at få et job i en af deres butikker. ”de fortalte mig egentlig, at jeg ikke kunne arbejde her. så jeg startede med at feje gulve og gøre, hvad jeg blev nødt til – jeg startede gladeligt fra bunden”.

 
 
 


det sociale menneske

i dag er tommy butikschef i ruffians barbershop i shoreditch, london. ”først startede jeg med at feje hår væk, så begyndte jeg at klippe hår, og i dag har jeg fået det privilegium at være butikschef”, siger han og understeger, at han elsker sit arbejde. alle i ruffians har noget, de er gode til. de elsker det de laver, og de har det sjovt imens de laver det. ”vi har de smukkeste, sjoveste og mest interessante personligheder i ruffians – alle er unikke”, fortæller tommy og uddyber: ”det der holder os sammen, er vores fælles forkærlighed for hår”.

 
 
 


i ruffians tager de sig af deres kunder. de lytter til dem og deres behov, men de stræber også efter at få dem til at føle sig godt tilpas. ”jeg er god til at læse mennesker”, siger tommy. han nyder at kende til sine kunders liv udenfor salonen, og han elsker at bruge tid med dem og sine kollegaer. når han har været på ferie, spørger de ham hvordan den har været. den sociale kultur i ruffians er det, som tommy altid har ønsket at være en del af, men det han elsker mest ved sit arbejde, er at han gør folk glade.
 
se tommys og ruffians favorit styles - ruffians favorites
læs mere om riffians x minimum her: ruffians x minimum