googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
inspireret af ikoner
Artboard 40
din kurv er tom
x


christmas | pre-spring 2019


efterårets mildere dage er så småt ved at gå på hæld, og vi er nu for alvor i vintersæsonen. her elsker vi at eksperimentere med lag-på-lag og forskellige teksturer i stylingen, på en måde som kun det koldere vejr tillader det. dog ser vi frem til den nye sæson forud. med årets første forårsdage der nærmer sig, betyder det også, at vi vil se lysere nuancer og lettere materialer hos minimum.

vores christmas / pre-spring kollektion er særligt inspireret af tidsløse designikoner, som vil forblive klassiske og stilede uanset sæson. i øjeblikket er vi betaget af dybe nuancer af rav, mørkegrøn og neutrale farver, med et element af rock n’ roll glamour. vi har skabt en kollektion, der kombinerer det bløde element fra vores strikvarer og overtøj med mere kontrastfyldte looks. for at skabe disse kontraster har vi tilføjet elementer af læder og pailletdetaljer. ved at tilføje glitrende og metalliske materialer er dette med til at løfte dit outfit. ved brugen af læder i din styling bibeholder du balancen i dit outfit, men skaber også et interessant styling-element.

herudover har vi skabt styles, der inkorporerer et urbant westerntema, som tilføjer et moderne og anderledes aspekt i din styling.

shop dame | shop herre