googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
inspireret af: emma martiny
Artboard 40
din kurv er tom
x


inspireret af: emma martiny


blogger, influencer og forfatter er blot nogle af de mange titler, som pryder emma martinys cv. vi mødtes med den aarhus-baserede iværksætter til et photoshoot og en snak om hendes personlige stil, tilgang til mode - og hendes bedste stylingtips.
 

aarhus i blodet


vi mødte emma ved biblioteket dokk1, som ligger i hjertet af aarhus lige overfor minimums hovedkontor på havnen. den karakteristiske bygning er siden åbningen i 2015 blevet et næsten ikonisk varemærke for byen og tiltrækker lokale såvel som turister til havneområdet.

eftersom emma bor og arbejder i aarhus, har vi spurgt hende til hendes yndlingsaktiviteter på en efterårsdag, når man er i byen:

”hvis efterårssolen skinner, ville jeg klart gå en tur gennem byen og ud i riis skov, der er så smuk på den årstid. gerne med en kop kaffe fra caféen altura til at lune sig på. på regnvejrsdage vil jeg søge ly og inspiration på aros eller i kunsthallen.”

 
 

styling til efteråret


med efteråret lige rundt om hjørnet, kalder garderoben på en opdatering, der passer til de køligere måneder, og vores aw19-kollektion lander online og i butikker netop nu. kollektionen er bygget op omkring minder - styles, som vi husker og elsker fra fortiden findes frem igen og præsenteres i en ny kontekst som et nostalgisk tilbageblik.

kollektionen emmer af nostalgi, men byder på fortolkninger af vintage-tendensen i en opgraderet, moderne kontekst. farverne afspejler en kombination af varme jordfarver og lys gul, blå og lilla for et friskt og nyt udtryk, der tilfører en anelse liv og farveglæde til de mørkere måneder, der står foran os.

vi har spurgt emma, hvordan hun vil style vores items i efteråret:

”lag på lag! måske et kedeligt og praktisk tip, men også pænt - jeg elsker at kombinere forskellige materialer som silke og strik i efteråret.”

lag på lag er en sikker vinder! skab en rød tråd ved at vælge en farve, som går igen, netop som den brune her på emma.

 
 

emma martinys udvalg


kortere og køligere dage er på vej, og mens det kalder på hyggelige stunder inden døre, giver den nye sæson plads til nye måder at style sommerens lette materialer med de nye sæsonbetonede ting. vi spurgte emma martiny til hendes tre favorititems fra vores aw19-kollektion.

hun lister det ternede jumpsuit tvilla, de stribede jeans arkansas, og den mørkerøde taske seja.

emmas tre udvalgte ting kunne nemt udgøre essentielle køb til den nye sæson. klassiske jeans med et twist udgør et sejt item til hverdagen, det fine jumpsuit er perfekt med sneakers til hverdag eller stiletter til fest, og tasken er rummelig og praktisk. klassisk med et twist - netop som minimums kerne.

 
 

emma martiny er personificeringen af, hvad vi hos minimum inspireres af – en karismatisk, inspirerende, og på samme tid energisk og nede på jorden chic kvinde. hvis du, ligesom os, fænges af emmas venlige smil og rolige udstråling, så følg med på hendes blog eller instagramprofil.