googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
x

om minimum a/s

minimum blev i 1997 grundlagt som en detailbutik i aarhus, men udviklede sig hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første herrekollektion lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første damekollektion. i 2015 blev brandet moves grundlagt. moves er et express fashion brand, hvor fine detaljer, farverige prints og de nyeste tendenser i fokus. 

i dag består minimum af et team på over 70 dedikerede medarbejdere med et højt drive, uformel omgangstone og stor arbejdsglæde. virksomhedens hovedkvarter er indrettet i et ældre skibsværft ombygget til et autentisk, åbent kontormiljø på den industrielle havn i aarhus.

minimum er et veletableret brand, som er tilgængeligt i flere butikker og showrooms i europa og canada, og vi er konstant opsøgende i forhold til nye, interessante markeder.

hvert år skaber minimum adskillige kollektioner, og vi sætter en stor ære i at udvælge de rigtige designs og pasformer til hver kollektion. filosofien er at skabe skandinaviske, eklektiske fashion produkter af materialer med en høj kvalitet – altid til overkommelige priser. vi producerer både anvendelige klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder.