googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
x

om minimum a/s

minimum blev i 1997 grundlagt som en detailbutik i aarhus, men udviklede sig hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection.

i dag består minimum af et team på over 70 dedikerede medarbejdere med et højt drive, uformel omgangstone og stor arbejdsglæde. virksomhedens hovedkvarter er indrettet i et ældre skibsværft ombygget til et autentisk, åbent kontormiljø på den industrielle havn i aarhus.

minimum er et veletableret brand, som er tilgængeligt i flere butikker og showrooms i europa og canada, og vi er konstant opsøgende i forhold til nye, interessante markeder.

hvert år skaber minimum adskillige kollektioner, og vi sætter en stor ære i at udvælge de rigtige designs og pasformer til hver kollektion. filosofien er at skabe skandinaviske, eklektiske fashion produkter af materialer med en høj kvalitet – altid til overkommelige priser. vi producerer både anvendelige klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder

social ansvarlighed hos minimum a/s

hos minimum tror vi på, at vores forretnings succes ikke skal være på bekostning af andre mennesker, dyr eller miljøets bekostning. ydermere er det afgørende for os, at vore ansatte er en del af et godt arbejdsmiljø og deres jobtilfredshed er derfor hos os i højsædet. vi er derfor fast besluttede på at begå proaktive indgreb, der sikrer en ansvarlig forretning hele vejen rundt. derudover bliver vores code of conduct og dyrevelfærdspolitik derfor kommunikeret til alle vore samarbejdspartnere, som er bekendte med og ytrer respekt for vores værdisæt.