googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x

oftest stillede spørgsmål


julegaver - udvidet returret

julegaver kan returneres frem til d. 20. januar 2020.


levering

vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 499 kr. samt fri returret til følgende lande: belgien, danmark, england, finland, frankrig, holland, italien, spanien, sverige, tyskland og østrig.

vi leverer til følgende lande, hvor fragtprisen er 10 euro og kunden betaler selv retur: bulgarien, cypern, estland, grækenland, irland, kroatien, letland, litauen, luxembourg, malta, polen, portugal, rumænien, slovakiet, slovenien, tjekkiet, ungarn.

returnering i danmark

 - brug den vedlagte returlabel, hvis du ønsker at returnere din ordre
 - hvis du mangler den forhåndsbetalte returlabel, da kontakt customerservice@minimum.dk.
 - hvis du mangler en returseddel, tryk her.

venligst vær opmærksom på at når du har returneret en vare ved en gls pakke-shop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.

returnering i andre europæiske lande:

venligst vær opmærksom på, at det kan tage op til 3-4 uger for os at behandle din ordre og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.
 
når du returnerer en pakke til os i et andet europæisk land end danmark, vil din pakke have flere stop ved et eksternt pakhus før vi modtager den:
 
step 1: der kan være op til en uges transport fra du aflevere pakken på et posthus til den ankommer til et eksternt pakhus.
 
step 2: der kan være op til to ugers transport fra din pakke forlader det eksterne pakhus og ankommer til minimum’s lager.
 
step 3: senest en uge efter vi har modtaget din pakke i en af vores varehuse, vil vi udbetale dit tilgodehavende.
 
venligst bemærk, at du er ansvarlig for enhver devaluering af produktet som følge af brug på usædvanlig vis stridende mod generelle betingelser i fysiske butikker. når vi modtager produktet, vil vi vurdere varens tilstand og refundere det beløb vi finder tilsvarende til denne.

særlige forespørgsler

hvis en vare er udsolgt, kontakt venligst customerservice@minimum.dk, så kan vi informere dig hvis/hvornår varen igen vil være på lager.