vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
  de
gratis forsendelse over 65 eurofri returret
leveringstid 2-3 dage
fri returret
  •  0
    din kurv er tom
du er her: hjem »  information  »  faq

faq

levering

- vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over kr. 499 samt fri returret.

- vi leverer til:  belgien, danmark, england, finland, frankrig, holland, italien, spanien, tyskland og østrig.
  •  

returnering 

- du skal kontakte customerservice@minimum.dk inden du returnere en ordre.

- hvis du mangler den forhåndsbetalte returlabel, da kontakt customerservice@minimum.dk.

- hvis du mangler en returseddel, tryk her.

returnering i danmark:

venligst vær opmærksom på at når du har returneret en vare ved en gls pakke-shop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.
 

returnering i andre europæiske lande:

venligst vær opmærksom på, at det kan tage op til 3-4 uger for os at behandle din ordre og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.
 
når du returnere en pakke til os i et andet europæisk land end danmark, vil din pakke have flere stop ved et eksternt pakhus før vi modtager den:
 
step 1: der kan være op til en uges transport fra du aflevere pakken på et posthus til den ankommer til et eksternt pakhus.
 
step 2: der kan være op til to ugers transport fra din pakke forlader det eksterne pakhus og ankommer til minimum’s lager.
 
step 3: senest en uge efter vi har modtaget din pakke i en af vores varehuse, vil vi udbetale dit tilgodehavende.
 
venligst bemærk, at du er ansvarlig for enhver devaluering af produktet som følge af brug på usædvanlig vis stridende mod generelle betingelser i fysiske butikker. når vi modtager produktet, vil vi vurdere varens tilstand og refundere det beløb vi finder tilsvarende til denne.

særlige forespørgsler

- hvis en vare er udsolgt, kontakt venligst customerservice@minimum.dk, så kan vi informere dig hvis/hvornår varen igen vil være på lager. 
 
få 10% på din første ordretilmeld dig og bliv en af de første til at modtage specielle nyheder om vores nyeste kollektioner, inspiration og styling tips.
få 10% på din første ordre
få 10% på din første ordretilmeld dig og bliv en af de første til at modtage specielle nyheder om vores nyeste kollektioner, inspiration og styling tips.