googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x

oftest stillede spørgsmål


julegaver - forlænget returret

køb trygt dine julegaver på minimum.dk. vi tilbyder forlænget returret frem til søndag d. 17. januar 2021. der er fri retur på alle ordrer og du finder en forudbetalt returlabel i din pakke.


levering

vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 499 kr. samt fri returret til følgende lande: belgien, danmark, england, finland, frankrig, holland, italien, spanien, sverige, tyskland og østrig.

vi leverer til følgende lande, hvor fragtprisen er 10 euro og kunden betaler selv retur: bulgarien, cypern, estland, grækenland, irland, kroatien, letland, litauen, luxembourg, malta, polen, portugal, rumænien, slovakiet, slovenien, tjekkiet, ungarn.

returnering i danmark

 - brug den vedlagte returlabel, hvis du ønsker at returnere din ordre
 - hvis du mangler den forhåndsbetalte returlabel, da kontakt customerservice@minimum.dk.
 - hvis du mangler en returseddel, tryk her.

venligst vær opmærksom på at når du har returneret en vare ved en gls pakke-shop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.

returnering i andre europæiske lande:

venligst vær opmærksom på, at det kan tage op til 3-4 uger for os at behandle din ordre og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.
 
når du returnerer en pakke til os i et andet europæisk land end danmark, vil din pakke have flere stop ved et eksternt pakhus før vi modtager den:
 
step 1: der kan være op til en uges transport fra du aflevere pakken på et posthus til den ankommer til et eksternt pakhus.
 
step 2: der kan være op til to ugers transport fra din pakke forlader det eksterne pakhus og ankommer til minimum’s lager.
 
step 3: senest en uge efter vi har modtaget din pakke i en af vores varehuse, vil vi udbetale dit tilgodehavende.
 
venligst bemærk, at du er ansvarlig for enhver devaluering af produktet som følge af brug på usædvanlig vis stridende mod generelle betingelser i fysiske butikker. når vi modtager produktet, vil vi vurdere varens tilstand og refundere det beløb vi finder tilsvarende til denne.

særlige forespørgsler

hvis en vare er udsolgt, kontakt venligst customerservice@minimum.dk, så kan vi informere dig hvis/hvornår varen igen vil være på lager.