googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
hotte outfits og lækre cocktails
det perfekte match
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

hotte outfits og lækre cocktails – det perfekte match

sommer - den tid på året, hvor solen står højest og nætterne er længst. hos minimum er vi især vilde med de lune aftenener, og bruger dem gerne med en cocktail i hånden. vi har fundet fire outfits til denne sommers aftener på dansegulvet, og har i samarbejde med loulou, den hotteste cocktailbar i aarhus, fundet en cocktail der passer til hvert outfit.

 

den flabede dreng i klassen

siden åbningsweekenden i juni 2017 har loulou oplevet enorm meget opmærksomhed, og de mener selv, at den store succes skyldes det spændende koncept, som gør dem til ”den nye flabede dreng i klassen i det aarhusianske natteliv”. kommerciel ansvarlig frederik thode siger, at ”loulou er noget helt nyt i aarhus og vi skiller os i dén grad ud af mængden, men det er vi glade for at aarhus er klar til.”


 

et unikt koncept

loulou ligger ved åen – også kendt som hjertet af aarhus. cocktailbaren skiller sig ud med sin unikke indretning og høje kvalitet over hele linjen. driftschef nicklas seeberg fortæller om konceptet ”vi er meget perfektionistiske, og forsøger altid at optimere stedet for at give vores gæster den bedste oplevelse”. det nye high end sted i aarhus beskriver deres gæster som pænt klædte og kvalitetsbevidste. ”det er tydeligt at se, at ligesom vi fokuserer på kvaliteten, gør vores gæster det også”. vi har derfor fundet to dame outfits og to herre outfits, som vil passe perfekt til en aften på loulou. til hvert outfit er der foreslået matchende cocktails som bliver mixet af loulous barchef, piero vivona.

 

fint, feminint print og en frugtig cocktail

det første outfit anbefalet til en aften på loulou er til den feminine pige. her følger vi én af sommerens største trends med den blomstrede tunika, som giver et feminint og glad look til hende der elsker at slå sig løs på dansegulvet. under tunikaen finder du den klassiske ”lille sorte kjole”, som er et must-have i en hver kvindes garderobe. den passer perfekt til den sprudlende tunika, og på den måde skabes der også et lag på lag sæt, hvilket kan blive nødvendigt til en aften på dansegulvet. et par elegante stiletter og en cocktail i hånden er de perfekte accessories til dette outfit, hvor loulou forslår deres signatur cocktail, som er opkaldt efter stedet. cocktailen loulou er af piero beskrevet som frisk og frugtig med et strejf af lime og vanilje – et godt alternativ til den famøse strawberry daiquiry

 

https://minimum.dk/liljan-short-dress-212-p13270
https://minimum.dk/damila-blazer-0588-p13212

 

elegante detaljer og en klassisk cocktail 

outfit nummer to er til den mere sofistikeret kvinde, som gerne sidder i baren med en cocktail. her har vi fundet et stilrent look med en detaljerig bodystocking, som med sit fine snit skaber et festligt og elegant udtryk. til bodystockingen har vi fundet et par løse, klassiske bukser, som har spændende detaljer med blandt andet en sløjfe i buksekanten. udenover dette outfit har vi fundet den perfekte trenchcoat, der virkelig fuldender looket. den ideelle cocktail til dette outfit er ifølge loulou en klassisk gin & tonic med et twist af grape, som giver en fin balance til den kraftfulde gin. 

https://minimum.dk/amitola-dressed-pant-0222-p13184
https://minimum.dk/ingalil-blazer-0222-p13187
https://minimum.dk/rositta-bodystocking-0262-p13188

 

denim på denim og en dristig cocktail

det tredje outfit er til den trendy og udfordrende mand, som er klar til at tage chancer med sit outfit. Vi foreslår et denim på denim look, der har været populært i årtier, men stadig bliver betragtet som et dristigt look. sættet går hånd i hånd med den skandinaviske stil som bygger på enkelhed og fede detaljer, og er derfor valgt som et outfit der er ideelt til det aarhusianske natteliv.  i dette tilfælde er der valgt en stribet t-shirt under denimjakken – dog kan næsten alle t-shirts gå til dette cool look. en denimjakke og et par denimbukser er derfor must-haves i en hver mands garderobe, hvor et par fede sneakers vil passe perfekt til. til dette dristige outfit har loulou og peiro matchet en helt speciel cocktail – nemlig bestselleren cosa nostra, som er opfundet af bar chef peiro. han beskriver den som ”ikke bare en cocktail, men en heftig oplevelse, hvor passionsfrugt, appelsin, honning og tabasco bliver mixet til en vild smagsoplevelse, der skal prøves”.   

 


https://minimum.dk/tatipu-short-sleeved-t-shirt-0181-p13227
https://minimum.dk/flint-denim-jacket-m119-p13172
https://minimum.dk/ben-nw-slim-jeans-m343-p12535
 

 

eksklusivt look og en eksplosiv espresso martini

hvis du er vild med en habitbuks, skjorte og butterfly, vil du uden tvivl finde dig god tilrette hos loulou. cocktailbarens eksklusive stil og høje kvalitet går hånd i hånd med outfittet, som også afspejler høj klasse. på grund af skjortens fine snit og habitbuksernes klassiske design, kan sættet både stå alene eller bæres med en cardigan eller habitjakke. fuldend looket med et par broque sko og en espresso martini i hånden, der ifølge loulou er blandt mændenes favorit cocktails. hos loulou laves den med masser af kaffesmag og en lille smule sødme, som skaber den perfekte cocktail.   


https://minimum.dk/hall-long-sleeved-shirt-002-p10276
https://minimum.dk/london-bowtie-bowtie-0341-p13202https://minimum.dk/piers-dressed-pant-0095-p12317
https://minimum.dk/piers-dressed-pant-0095-p12317

 

hotte outfits og lækre cocktails
moves spring kollektion 2018
ny kollektion - ny retning
/ instagram @minimum_fashion