googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

jeans til mænd

tilpas udvalg

jeans til herre

jeans er en sand klassiker, og ingen herre garderobe er komplet uden mindst ét par blå og sorte jeans. engang sidestillet med den amerikanske arbejderklasse og manuelt arbejde er de virkelig en beklædningsdel, som har formået at udvikle sig og stadig holde sig aktuel i alle årets sæsoner og kollektioner. siden jeans blev skabt som et par slidstærke arbejdsbukser tilbage i 1870’ernes usa er der sket meget. jeans til herre fås nu i uendelige variationer af pasforme, vaske, materialer, taljehøjder og hvad end hjertet måtte begære. denim er hottere end nogensinde. i dagens modebillede ser vi især en stigende tendens til at mænd bærer jeans som underdel og styler den med en rocket denimjakke for et fuldt denimlook. det gælder også jeans i farvet denim, som også har vundet meget frem de sidste sæsoner. især de mere neutrale farver som eksempelvis beige og råhvid er blevet mere og mere populære.

et fit til alle mænd

grundet deres brede popularitet og faste aktualitet kan alle mænd til enhver tid finde et par jeans, som passer perfekt til deres personlige stil og ikke mindst kropsbygning. de kommer i straight fit, slim fit, bootcut, skinny og loose fit, alle med hvert deres særlige udtryk. det handler bare om at finde den pasform, som du foretrækker og som klæder dig bedst. jeans er for mange en sikkerhed at have i garderoben, da de kan afværge enhver tøjkrise, som det sikre item man altid kan ty til, hvad end kalenderen kalder på arbejde, festival, en date eller formelle begivenheder som fødselsdage og bryllupper. jeans er perfekte til den travle mand. jeans til herre kan parres med den simple og ligeså klassiske hvide t-shirt til hverdagslooket, en skjorte og blazer til sommerfesten eller en grå sweatshirt og cap til en tur med drengene på stadion. man går aldrig galt i byen med et par jeans. med et par velsiddende jeans er du aldrig overdressed eller underdressed.

minimum jeans til herre

hos minimum har vi måske i nettets bredeste udvalg af jeans til herre. tilgengæld består vores udvalg af afprøvede og fintunede modeller, som er blevet tilpasset over tiden og i dag passer perfekt ind i den moderne mands garderobe. fælles for vores jeans til herre og alle vores andre produktkategorier er det skandinaviske og minimalistiske touch, vi tilfører til en kendt klassiker. det gør dem en langtidsholdbar investering, som holder sæson efter sæson og år efter år uden at gå af mode, og som nemt kan styles med dine andre items i garderoben, hvad end de er meget trendprægede eller tidløse klassikere, som vi kender det fra jeans til herre. du finder altid et par jeans i sæsonens hotteste farve hos minimum, som du nemt kan style med simple overdele, for et moderne men samtidig nedtonet og minimalistisk look. gå på opdagelse i vores udvalg af jeans, og find dit nye yndlingspar i dag, som sikkert skal blive den perfekte tilføjelse til din herregarderobe.