googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

jakker til mænd

tilpas udvalg

indlæser...

minimum jakker til mænd

for de fleste mænd er jakken ikke bare et funktionelt item. jakken er den beklædningsdel, som samler hele sættet, og får det til at gå op i en højere enhed. jakken fuldender looket, og giver det lige dét sidste touch af stil. det gælder især vinterjakker, som også gerne skal holde dig varm i vores lange kolde vintersæson, men stadig passe til din personlige stil. i danmark er vores kolde sæson så lang, at det er særligt vigtigt, at jakken er en, du er glad for, fordi den stort set er hele dit look i månederne november til april, når du opholder dig udendørs. et andet vigtigt item, som er blevet mere og mere relevant de sidste par år, er overgangsjakken. den er blevet vores tro følgesvend i månederne, hvor vejret er stadigt skiftende. overgangsjakken kan også fungere som overshirt, når temperaturerne ikke helt tillader de tyndere lag, og får derfor lov at gøre sig nyttig i flere sæsoner, mens den samtidig bringer et casual udtryk til dit hverdagslook.

de fire årstider

i danmark er vores garderober meget prægede af, at vi har fire meget forskellige årstider. dette gælder også jakker til mænd. en jakke til mænd er en investering, og må gerne holde flere gentagende sæsoner. det gælder både den funktionelle, men moderne vinterjakke, som skal kunne klare både regn og sne, og lettere jakker. de lettere jakker til mænd findes i mange forskellige afskygninger. som eksempelvis denimjakker, eller cowboyjakker som de også kaldes, læderjakker, bomberjakker og korte jakker i aktuelle og moderne materialer som fløjl, hør og økologisk bomuld. fælles for alle er, at de skal kunne holde til foråret og sommerens mange begivenheder, inklusiv sommerens mange udendørs musikfestivaler, hvor jakken er en sikker vinder, når mørket sænker sig og temperaturerne falder, men festen fortsætter langt ud på natten. i efteråret er det især vigtigt at finde sig en god overgangsjakke, som egner sig til lag på lag, og dermed kan tilpasses kolde morgener på cyklen og lune eftermiddage i solen.

stort udvalg af jakker til mænd

hos minimum har vi altid et stort udvalg af jakker i forskellige stilarter, tykkelser og længder. dermed kan du finde en sofistikeret og stilren frakke i en blød uldblanding, som især klæder et skarpt jakkesæt til weekendernes mere formelle begivenheder. vi har også et udvalg af more rockede læderjakker. dette inkluderer både bikerjakken og racerjakken i lækre materialer som lammeskind og ruskind. hvis din stil er mere påvirket af den urbane og streetstyle inspirerede bølge, har vi også både korte og lange dynejakker, som holder dig varm hele vinteren. går du efter en tyndere jakke, som kan bæres under eksempelvis en trenchcoat, er vi også leveringsdygtige i bomber jakker med et helt minimalistisk udtryk. generelt for alle vores jakker til mænd, er de inspirerede af aktuelle trends og bevægelser i modebilledet med vores egen skandinaviske og minimalistiske fortolkning. gå på opdagelse i vores store udvalg af jakker til mænd i dag, og gør din garderobe klar til den kommende sæson.