googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

bukser til mænd

tilpas udvalg

indlæser...

herrebukser fra minimum

i en mands garderobe er det lige nær umuligt at komme udenom et par bukser. vi tør godt gå så vidt at påstå, at det er et musthave i ethvert klædeskab. da de spiller sådan en afgørende rolle i en mands garderobe, er det også vigtigt, at du finder det helt rigtige par bukser, da det kan være den afgørende faktor for hele dit look. heldigvis findes bukser i en bred pallette af udgaver med vidt varierende stilarter. nogle bukser er mere funktionelle, mens andre er mere formelle. hvilket par du vælger, afhænger ikke bare af dagens gøremål, men også din personlige stil. måske klæder du dig helst i et par helt stilrene, mørkeblå og velpassende habitbukser med pressefold. måske er du mere til et par sandfarvede chinos med en lille opsmøg ved anklen. det kan også ske, du har en mere urban stil og foretrækker et par bukser med en mere løs pasform og lommer på siden af benet. mulighederne er mange. vigtigheden umiskendelig.

vigtigheden af god pasform

når det kommer bukser til mænd er især pasformen vigtig. dette særligt fordi det er en beklædningsdel som de fleste mænd tager på hver morgen inden de går ud af døren. har bukserne den helt rigtige pasform, kan de løfte dit look til nye højde og få dig til at fremstå mere seriøs, stilet og velklædt. hvis bukserne derimod ikke passer til den kropsform, kan du ende med at fremstå sløset. for at undgå det, bør du finde den pasform der går godt til din figur og resten af dit look. det kan ske du tager dig bedst ud i et par slimfit bukser, eller måske klæder et par bukser i et mere løst fit dig bedre. heldigvis har vi hos minimum et bredt udvalg af bukser i alle stilarter og pasformer.

køb dine bukser hos minimum

hos minimum gør vi en dyd ud af til enhver tid både at kunne tilbyde dig et par klassiske habitbukser eller chinos, og har altid disse som en del af vores essentials linje. derudover tilbyder vi også altid mere trendprægede modeller i moderne kvaliteter og modeller. dette betyder også, at vi sørger for at inkludere tidsaktuelle mønstre som eksempelvis tern og striber i vores kollektioner, når dette måtte være på mode.

i vintersæsonens koldere måneder finder du også modeller i det både tungere og varmere materiale uld i vores kollektioner. i sommerens kollektioner derimod, har vi flere bukser i mere kølige ogg åndbare materialer som bomuld. fælles for alle kollektioner er vores store fokus på komfort, kvalitet og detalje. vi sikrer altid at vores bukser er komfortable, af høj kvalitet og med den der ekstra fede detalje, som er med til at samle looket. på den måde vedligeholdes bukserne længere, sideløbende med din lyst til fortsat at bære bukserne som en del af dine hverdags- og festlooks. kig vores brede sortiment igennem og find dit nye par bukser lige her på siden.