googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

blazere til mænd

tilpas udvalg

blazer og habitjakker til mænd

blazeren er et klassisk item som har holdt sig aktuel i århundrede, men alligevel er blevet fornyet og gentænkt. i dag finder du blazer til mænd i mange forskellige snit, materialer og mønstre, og der findes nu en blazer til nærmest enhver tænkelig anledning. hvad end det er som en del af et mere casual jakkesæt til den daglige uniform på kontoret, et stilrent suit til mere formelle anledninger som bryllupper eller andre festligheder, eller bare til en simpel basis t-shirt og et par blå jeans for et afslappet datelook er blazeren den sikre vej til et stilsikkert outfit.

den tidløse garderobe

alle mænd bør have mindst én blazer i garderoben, og sådan har det været længe. blazeren har gennem tiden udviklet sig fra mere sportslige og militante brugssituationer, til nu at være en fast beklædningsdel når mænd især skal klædes mere formelt. blazerens rene linjer og snit har gjort den til en alsidig beklædningsdel, og fast inventar af den gennemførte garderobe til alle mænd sammen med et par matchende habitbukser, den hvide skjorte, basis t-shirten og de blå jeans.

hos minimum anbefaler vi, at du erhverver dig en tykkere uldblazer til vinterens kolde måneder og utal af fester, en tyndere blazer til sommerens havefester og en mere klassisk blazer til mere formelle elle professionelle anledninger som kontoret og større festlige sammenkomster. på den vis vil du altid have en blazer klar til at sammensætte et gennemført look, hvad end du skal klædes på til.

køb din blazer online hos minimum

hos minimum har vi altid blazer til mænd i sæsonens mest aktuelle og trendy materialer og farver. til sommer finder du en blazer i tykke bomulds- og hørkvaliteter, mens du om vinteren kan finde dig en blazer i mere tunge og luksuriøse materialer som eksempelvis uld og gerne i flotte mønstre som tern eller stribet, der giver dig præcis den ekstra detalje der løfter dit udtryk til et nyt niveau af elegance og stil. er du mere til de klassiske blazere med standard lapeller, to knapper og brystlomme med plads til lommekluden, finder du dem også her hos os. vi gør en dyd ud af at sørge for, at vores blazere til mænd altid har en flatterende pasform og materialer som fremmer komforten ved eksempelvis at tilføje elastan til vores mest klasiske blazer. på den måde er den ikke kun mere komfortabel, den holder også betydeligt længere.

blazerens alsidighed betyder, at du nemt kan præge udtrykket, så netop din personlige stil skinner igennem. er du til et mere flamboyant look så style den med en flerfarvet mønstret skjorte eller et festligt slips. hvis du derimod mere er til et tilbagelænet hverdagslook, kan du passende sammensætte blazeren med en t-shirt eller endda en grå hoodie. blazeren går naturligvis også perfekt sammen med den klassiske hvide skjorte, hvor minimum også er leveringsdygtig. hvad end din personlige stil indebærer, finder du altid en blazer hos minimum. kig vores sortiment igennem i dag, og kom et skridt tættere på den fuldendte garderobe.