googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
exploration
high summer / pre-autumn
Artboard 40
din kurv er tom
x


exploration


minimum high-summer/pre-autumn kollektionen er inspireret af følelsen af at tage væk for at undslippe hverdagens realitet. kollektionen bygger på en rejselysten historie med en farvepalette, der tager dig dybt med ind i den varme, sandede ørken.

til den varme sæson er minimum inspireret af følelsen af at tage væk for at undslippe hverdagens rammer og realitet. også selvom det blot er i dine tanker.

shop dame | shop herre

 
 
 


på eventyr


high-summer/pre-autumn kollektionen er en eventyrlysten historie med et udtryk, der tager dig med på en rejse for at søge skjulte skatte og naturens uberørte steder. inspirationen er fundet i den varme ørken med en farvepalette, der afspejler det hvirvlende, lyse sand, nomader, kameler, støvgrønne kaktusser, den sky-blå himmel samt de blegede og brændte toner, der opstår på varme og solrige dage.

som kontrast til den afslappede stemning indeholder kollektionen sportslige referencer og soft utility for et legende, moderne look. bær kollektionen med dine bare fødder i sandaler gennem hele sommeren, eller kombiner med chunky støvler for at understrege kollektionens utility detaljer og skarpe silhuetter, når du nærmer dig overgangen til efteråret.