googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
et miljørigtigt materiale
100% cupro
x


et miljørigtigt materiale

cupro lyder måske ikke lige så bekendt som bomuld eller uld, men det er bestemt værd at kende til. det silkebløde materiale kan findes i flere styles i vores forårskollektion, og har nogle særlige miljøvenlige egenskaber, som er værd at kigge nærmere på.

 
når designere skaber en kollektion er der mange vigtige valg – et af de valg er materialer. stoffet er mere end bare looket, det er en fundamental del af din oplevelse med tøjet og dets brugbarhed. cupro er med sikkerhed et materiale, du bør kende til, næste gang du skal bestemme dig for et outfit.

cupro stammer fra et restprodukt fra stofproduktion, hvor små, silkelignende fibre sætter sig på bommuldsfrøene. i stedet for at smide de overskydende frø ud, har man fundet frem til at udnytte disse fibre, og på den måde bruge en større procentdel af bomulden – det gør cupro til et miljøvenligt materiale. cupro er opkaldt efter den opløsning, som bruges i udvindingsprocessen: cuprammonium. man kan derfor kalde cupro for et menneskeskabt produkt af rene naturmateriale, som indeholder det bedste fra begge verdener. de mange egenskaber

 
men hvilke egenskaber har cupro? som tidligere nævnt har materialet en silkelignende følelse samtidigt med, at cupro også besidder de åndbare egenskaber fra bomuld, hvilket gør det til et behageligt stof at have på. derudover bidrager fibrene til et stærkere materiale, der har en høj strækresistens. materialet er vaskbart, hypoallergen og vegansk. ydermere kræver cupro mindre farvemiddel end de fleste andre stoffer – hvilket understøtter materialets miljøvenlighed. 
vores to styles ebba og delaine er begge fremstillet i 100 % cupro. de to styles kan findes i den lyseblå farve i butikker og online nu.

se vores cupro styles her.