googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
en dag i københavn
med kristian brandt
Artboard 40
din kurv er tom
x


en dag med kristian brandt


kristian brandt bor i aarhus, hvor han til daglig arbejder som pædagog, influencer og model. kristians cool og personlige stil beundres – følg ham på @kristianbrandt.

københavn er placeret højt på listen over kristians favoritbyer. kristian tog os derfor under armen en lørdag for at guide os til de steder, han holder allermest af. vi glæder os til at tage dig med, det bliver ikke kedeligt.
 


brunch: hotel sanders


det er vigtigt med et godt måltid til at starte dagen, og det får man så sandelig også på hotel sanders. en simpel og utroligt lækker menu, hvor jeg klart kan anbefale smoked salmon, frittata eller egg & soldiers.

kristian fortæller mig, hvorfor han havde taget mig med her: ”jeg kan rigtig godt lide, at sanders ligger meget centralt i københavn. som aarhusianer er man vant til, at det hele er meget samlet, og derfor har man nødvendigvis ikke behov for at skulle navigere frem og tilbage fra eksempelvis østerbro og vesterbro for at finde et cool sted at spise. hotellet er desuden enormt hyggeligt, og særligt er jeg vild med deres lækre køkken-atmosfære og deres lækre og ligetil menuer.”


 
brunch på hotel sanders.
 


kultur: thorvaldsens museum


”jeg har faktisk ikke altid været kulturelt anlagt, men det er groet på mig de senere år. det er egentligt sjovt, at det først er kommet nu, for jeg har faktisk altid været meget interesseret i historie,” fortæller Kristian, mens vi bevæger os mod thorvaldsens museum.

museet er kristians næste sted på rundturen. thorvaldsens museum rummer mange af billedhugger bertel thorvaldsens originale værker. derudover findes et utal af hans samlinger af malerier, antikker og tegninger. vi tog også et kig på snedkernes efterårsudstilling, hvor mange flotte møbler var på udstilling. dog er thorvaldsens museum bare utrolig smukt – som kristian sagde, da vi gik ind, ”thorvaldsens museum er jo måske et af de flotteste museer vi har i danmark. når jeg besøger det, så får jeg lidt referencer til paris og louvre.”

og hvis der er et sted, vi elsker hos minimum, så er det paris! derfor får thorvaldsens museum også et stort like herfra.


 
thorvaldsens museum er utroligt spændende. her sidder kristian udenfor museet i vores borg jumper.
 


kultur: nikolaj kunsthal


vi tager videre til et nyt kulturspot. denne gang er det nikolaj kunsthal, som vi tager ind i. for tiden er der tre forskellige udstillinger, men vi bevæger os ind i den mest farverige af dem, tegn.

selve udstillingen er lavet af kunstneren huskmitnavn og er både for børn og voksne. i udstillingen kan man blandt andet tegne videre på de skitser, som huskmitnavn har lavet. dermed er udstillingen interaktiv, hvilket gør det til en sjov og anderledes måde at se kultur på.

efter at have gået lidt rundt sætter vi os og snakker lidt om livet i aarhus kontra livet i københavn. kristian fortæller, at han elsker aarhus, da alting er tæt på, hvilket det ikke er på helt samme måde i københavn. han elsker dog hovedstadens mange muligheder og oplevelser, og det er også derfor, han bliver ved med at komme tilbage.

da vi begynder at bevæge os ud, tilføjer kristian, ”jeg synes det er fedt med udstillinger, der er lidt anderledes end standard udstillinger på klassiske museer. hvis man gerne vil udfordres lidt på sine kulturelle oplevelser, så er det her et fedt sted.”


 
nikolaj kunsthal var utroligt interessant. kristian stylede et lækkert look i vores gilbert blazer.
 


kultur: b&w loppemarked


lidt shopping skal der jo også være tid til, når man er i københavn. kristian elsker loppemarkeder og tager mig efter nikolaj kunsthal ud til refshaleøen, hvor b&w loppemarkedet er. et gigantisk loppemarked i en industrihal, hvor du kan gå på jagt i flere timer efter det helt rigtige fund.

og selvom man ikke nødvendigvis finder noget, så er det jo ”hyggeligt bare at kigge,” som kristian siger.


 
kristian havde valgt et mere råt sæt, da vi tog på b&w. vores koelby hoodie træder specielt frem med dens skinnende materiale.
 


kaffe/frokost: lille bakery & eatery


efter turen på loppemarked er det tid til en kaffe og en lille bid mad. kristian tager mig på en kort tur hen til lille bakery & eatery, hvor han også kort fortæller, at kaffe ikke altid har været hans stærke side.

”jeg plejede at sige, at kaffe, det var noget man drak i en starbucks kop på vej til new york, men de senere år har det altså ændret sig. nu elsker jeg at komme på den lokale i aarhus eller steder som lille bakery & eatery. deres åbne koncept er så mega fedt, og indretningen er helt magisk. lidt ligesom at være hjemme hos en kammerat – bare større rammer.”

da jeg kommer ind, ser jeg, hvad han mener. mega fede lokaler med spændende indretning. vi sætter os udenfor, og kristian fortæller lidt om hans liv som pædagog, og hvordan han kombinerer det med hans liv som influencer. det er ikke så svært, da han ikke rigtig ser influencer-delen som et job, men mere som en hobby, han nyder at bruge sin fritid på.


 
til kaffen havde kristian et lidt mere afslappet sæt på. i dette outfit er det borg jumperen med dens stribede detaljer, der springer i øjnene.
 


efter vores kaffe er det tid til at sige farvel. kristian skal mødes med en ven, og jeg skal selv hjem mod aarhus. en fantastisk dag i københavn er overstået, og jeg vender snart tilbage igen, så jeg igen kan gå på opdagelse i vores flotte og spændende hovedstad.