googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
emoji t-shirten
årets store trend
destoriessøg
din profil
kurv  0
din kurv er tom
x

emoji t-shirten - årets store trend

vi kender den klassiske, hvide t-shirt og det rene og stilede look, den giver. ud fra den store emoji trend dette forår tilføjede vi den et minimalistisk twist med emojis kendt fra hverdagen. de otte emojis er særligt udvalgte, da de giver et twist til det rene look, uden det overdrives. tanken bag brugen af emojis er, at de skal kunne bruges til alle lejligheder - store som små. brug t-shirten til forårets og sommerens festligheder, hvad end solen skinner eller himlen er grå.

de fire emojis på herre - palmetræ, eight ball, kaktus og rumraket er designet som et sæt. at designe og sælge styles i sæt er en del af minimums nye filsofi, da dette skaber en sammenhæng i kollektionen sammenlignet med styles, man designer enkeltvis. de enkelte broderier på damekollektionen - palmetræ, melon, is og læber giver samme effekt - en større sammenhæng af de enkelte styles i kollektionen, og dette sjove sommersæt er kun begyndelsen.

med emoji t-shirten får du et sjovt element i din garderobe, god kvalitet og pasform - vælg din yndlingsemoji og spice dit outfit op.

se vores dame emoji t-shirts her >>
se vores herre emoji t-shirts her >>

emoji t-shirten
pre-autumn 2018
minimal tropical
/ instagram @minimum_fashion