googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
de skjulte fester
x

 

de skjulte fester

 
vi nærmer os en mere glamourøs tid, hvor jul og nytår er lige om hjørnet. en tid hvor man gerne gør lidt ekstra ud af sig selv, når man skal i byen.

når du begiver dig ud i natten, kan det godt betale sig at bevæge sig hen, hvor man ellers ikke ville komme. der findes nemlig et miljø, en kultur, en fest, som er anderledes end de andre – og hvor kun få finder vejen hen.
 
miljøet bliver kaldt speak-easy. bag restauranter, lukkede butikker og i gyder, du normalt ikke vil færdes, er hemmelige barer gemt væk. når du åbner døren til disse, vil du træde ind i en verden af eksklusivitet, hvor kvaliteten er i højsædet.

 

 
hemmelige barer har været en ting helt tilbage i 1800-tallet. beværtninger var dengang ikke så glade for at betale skat, så myndighederne skulle helst ikke vide, hvor cocktailbarerne lå. da der i 1900-tallet i usa trådte et alkoholforbud i kraft, begyndte speak-easy miljøet for alvor at tage fart. her havde man én bestemt måde at gøre det på. langs gaderne i new york poppede den ene nye købmandsforretning efter den anden op, og til sidst var gaderne fyldte med disse. dette triggerede en undren hos befolkningen, og inden længe skulle det vise sig, at der i virkeligheden ude bagved gemte sig fine cocktailbarer. men kun med et hemmeligt kodeord kunne du få adgang.

 
 

efter alkoholforbuddet blev ophævet, forsvandt speak-easy barerne så småt. specielt da diskoteker og hurtige drinks fik deres indtog, var speak-easy barerne ikke at finde. som årene gik, steg interessen for lækre, frisklavede cocktails dog igen. derfor begyndte speak-easy barerne i løbet af 00’erne og 10’erne at skyde op igen – ikke fordi de var ulovlige, men mere som en gimmick og en homage til historien.

i dag er speak-easy barerne udbredt i hele verden. så hvis du en dag befinder dig i new york, bør du give dig selv den oplevelse at lede efter please don’t tell. jagten vil vi ikke tage fra dig, men blot give dig et par ledetråde: hotdogbod og telefonboks. befinder du dig i stedet i berlin, bør du tage forbi buck & breck. her er en butik med skiltet ”closed” din ledetråd. endeligt, hvis du er i paris, er la mezcaleria på listen. her skal du finde din vej gennem hotel 1k.

 
 

her hos minimum har vi taget inspiration i disse ”secret parties”, og i den eksklusivitet der følger med, til vores christmas styles i vores nye vinterkollektion - dog med et twist, så de bliver lidt mere casual og lidt mindre formelle. vi har ønsket, at kvalitet og den afslappede glamourøsitet skulle gå hånd-i-hånd, og derfor har vi blandt andet arbejdet med materialer som velour og blonder, der er produceret i den højeste kvalitet. så er du altid klar til den næste fest, der venter lige rundt om hjørnet.

udforsk vores vinterkollektion her | dame | herre