googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
x
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

jeans til damer

tilpas udvalg

dame jeans 

der var engang en tid for længe siden, hvor jeans til både damer og herre blev omtalt som cowboybukser. dette udtryk bruges dog stadig i dag i daglig tale, men i dag er den klassiske cowboybuks altså bedre kendt under navnet jeans. det er en klassisk style, der går mange år tilbage i tiden og har stort set været igennem en konstant udvikling. der findes et hav af forskellige modeller, farver, typer og der er samtlige af forskellige måder at style dem på. vi har samlet et udvalg af forskellige modeller af jeans til damer, så der med stor sandsynlighed er et par eller to, der vil falde i din smag. for vi kan alligevel ikke komme udenom, at enhver modebevidst dame altid har mere end blot ét par gemt i klædeskabet, ikke sandt?

i enhver pasform fra minimum

der findes et utal af forskellige typer af jeans til damer. dame jeans kan bruges til nærmest alle lejligheder og er perfekte til dig, der ønsker at skabe et pænt og casual look, når det ikke må blive for fint. om du er til et par skinny-, slim-, eller normal fit dame jeans, så har vi en pasform der passer din figur bedst. hos minimum kan du finde et varierende udvalg af normal- og lavtaljede jeans til damer i flere forskellige farver. du kan med sikkerhed finde de klassiske denim eller et par af de klassiske, sorte slim. desuden er mom jeans gået hen og blevet en fast del af vores sortiment, eftersom denne type jeans til damer virkelig er vundet frem i modebilledet de seneste år. 

jeans til enhver stilsikker dame

hos minimum finder du bukser til alle lejligheder - ønsker du et par klassiske blå til arbejdet, kan du kombinere dem med en simpel skjorte. er anledningen mere festlig, kan du hurtigt pifte bukserne og dit outfit op med et par stiletter og en stilet top - den perfekte feminine løsning. vi håber du kan finde det du leder efter her på vores kategoriside hos minimum. rigtig god fornøjelse med dine nyt items.