googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
Artboard 40
din kurv er tom
xcare guide

genovervej dine vaner, for miljøet og dit tøjs skyld  

tøj kan blive slidt og falme med tiden. ved at være mere betænksom i den måde du behandler, vasker og håndterer dit tøj, kan du forlænge dets levetid.

vi har alle et ansvar når det kommer til at behandle vores planet og miljø med respekt, og vi indgår i en konstant læringsproces. derfor ønsker vi at inspirere og involvere vores kunder og samarbejdspartnere ved hjælp af nedenstående forslag som er nemme at gå til. disse forslag vil give dig mere viden om, hvordan du behandler dit tøj på den bedste måde.
 

vask mindre

vask ikke dit tøj for ofte. ved at reducere antallet af vaske, reducerer du også dit co2 aftryk, samtidig med du ikke slider dit tøj unødigt.
 

vask på lavere temperaturer

ved at vaske på 30 grader i stedet for 60 halvere du den brugte energi. vaskeanvisning angiver den højest tilladte temperatur og ikke den anbefalede temperatur.
 

lufttør så vidt muligt

ved at lufttørre dit tøj sparer du ikke kun energi, dit tøj holder også bedre faconen. vi anbefaler ligeledes at du centrifugerer på højeste indstilling, da det fjerner overskydende vand og forkorter tørretiden.
 

stryg kun dit tøj når det er højest nødvendigt

spar tid og energi ved at ved at begrænse mængden af tøj der stryges. hæng tøjet på badeværelset når du er i bad, da dampen kan fjerne krøller og folder i tøjet.
 

professionel rens kan forlænge tøjets levetid

professionel rens kan være afgørende for vedligeholdelsen af dit tøjs kvalitet. vi anbefaler ligeledes at du genbruger dit tøj igen og igen, for at begrænse køb og produktion af nyt tøj. for at sikre korrekt behandling af dit tøj i tilfælde af professionel rens, bør du ikke fjerne vaskeanvisningen, da det sikrer at personalet giver det den korrekte behandling under rens.