googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
by the sea
spring summer 2020
Artboard 40
din kurv er tom
x


ss20: by the sea


inspireret af vores omgivelser ved havnen i aarhus og de nordiske have har minimum designet en kollektion til en aften med fest og farver og en dag ved stranden.

til denne ss20 kollektion har vi fundet inspiration i vores daglige omgivelser ved havnen i aarhus. i danmark er du aldrig langt fra havet og de maritime påvirkninger er tydelige i dette års ss20 kollektion.

shop dame | shop herre

 
 
 


tre hovedtrends til forår og sommer


vores nyligt lancerede ss20 kollektion, der hedder ”by the sea”, er præget af rolige farver, naturlige stoffer, tidsløse snit, luksuriøse materialer og en fælles vision for både kvinder og mænd med gentagne pasformer, materialer og prints, der slører linjen mellem kønnene.


nautiske striber og prints


som en opdatering af de klassiske nautiske striber og prints, har minimum arbejdet med en opskaleret rebprint and nye måder at bruge de klassiske striber på. dette inkluderer striber bestående af tekst for et moderne look, og rene striber som afbalancerende element til de bløde strukturer.
 
 
 
 


naturlige stoffer og sarte farver


hør, tencel, viskose, økologisk bomuld og sarte farver, inspireret af den nordiske kystlinje, er vigtige komponenter af alle tre drop af kollektionen. de tilføjer et naturligt og taktilt element til skarpere snit, mens de lader dig forblive cool på varme sommerdage.
 
 
 
 


til stranden eller i byen?


ved at kombinere afslappede og løse pasformer med luksuriøse materialer og eksklusive detaljer skabes et look som kan bruges både til festlige lejligheder og langsomme dage på stranden. Denne sæson er kombinationen af formelle toner med resort inspirerede outfits ikke til at komme udenom.