googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
autumn winter 2019
Artboard 40
din kurv er tom
x


minimum autumn winter 2019


selvom det stadig er sommer, er vi begyndt at længes efter køligere aftener klædt i lag-på-lag og efterårsdage i sæsonens varmere trøjer og jakker. heldigvis lanceres vores autumn winter 2019 kollektion over de kommende måneder, og det er den perfekte anledning til at give vores garderober en opdatering.

en af sæsonens største tendenser er ”the styling clash” – ideen om, at vores styling gerne må pege i forskellige retninger med et miks af både formelle, afslappede og sporty items. bland dine favoritter og bær en hoodie under en skarpskåret jakke eller miks joggingbukser med højhælede sko. inspireret af netop denne trend har vi opdateret vores udvalg af klassisk overtøj med sporty referencer og tekniske detaljer for at give dit look kant og coolness.

efterårssæsonen kalder også på tern i alle afskygninger – både i form af fulde looks med det klassiske print, men også i form af mere underspillede detaljer, hvor ternet blot er med til at give dit look dybde og tekstur.

vores autumn winter 2019 kollektion lander online og i butikkerne i løbet af august og september med nyheder hver uge. som altid er kollektionen designet in-house af vores design-team på vores hovedkvarter på havnen i aarhus.

shop dame | shop herre