googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
aarhus – den lille storby
interview med designer marie sander persson
x


aarhus – den lille storby

minimum blev grundlagt i aarhus i 1997, og på baggrund af brandets lange historie i aarhus og helt særlige bånd til byen, har vi taget en snak med vores female design manager marie sander persson om, hvordan aarhus er som by, og hvad der gør den speciel.

 


hvordan vil du beskrive aarhus som by?

 
"aarhus er unik, da det er en blanding af rig historie og en ungdommelig vibe, som giver byen en meget karakteristisk kulturel stemning. byen er kendt som en lille storby, og jeg tror det stammer fra de mange ting, som byen har at tilbyde. man kan få sit kulturelle fix på aros kunstmuseum eller moesgaard museum, shoppe i én af de mange lækre specialbutikker, spise på aarhus street food eller på en michelin-restaurant, tage en gåtur i det autentiske latinerkvarter og ved godsbanen. aarhus tilbyder mange forskellige og unikke oplevelser, som alle er med til at gøre byen til helt sin egen”.

 

 


er der noget ved aarhus, som adskiller den fra andre byer?

 
”i aarhus er alt inden for gåafstand, og det skaber et mere nært forhold mellem byens forskellige dele. selvom der er stor forskel på om du er i botanisk have eller på godsbanen, så har alt stadig en underlæggende følelse af aarhus. det gør også at byen føles mere hyggelig end andre større byer”.

 

 


hvordan ser moden ud i aarhus?

 
”det er svært at sige noget specifikt om moden, da folk er ligeså forskellige som de mange områder i byen. generelt er folk mere afslappet klædt men på en sofistikeret måde. aarhusianerne er utrolig gode til at tilføje en personlig detalje til deres outfit, og det er med til at gøre den individuelle stil unik på en subtil måde”.

 

 


kan man se aarhus i minimum og dine design?

 
”ja, i den grad. minimum blev grundlagt i aarhus og byen er baggrunden for vores inspiration; lige fra kultur til natur. det stærke bånd vi har til aarhus og den skandinaviske måde at leve på ligger dybt i vores dna, og skinner også igennem i vores design”.